auringonkoirat


13.2.2018 Päivitetty Fidon tietoja, kuvia ja videoita. Merkitty Luno ja Toby varatuiksi. Poistettu Kiko ja David kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

3.2.2018 Lisätty Toby kotia etsiviin. Poistettu Valentin ja Cuquito kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta. Merkitty Fe varatuksi.

30.1.2018 Lisätty Suri, Suro, Grandolo. Picola, Manuela, Luno, Miniluno ja Fe kotia etsiviin. Lisätty Audreylle kuvia.

29.1.2018 Merkitty Tocha varatuksi. Siirretty Adriana, Ariana, Arlo, Kalea ja Luisma kodin saaneisiin. Poistettu Ruperta kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

17.1.2018 Lisätty Sparrow ja Yuro kotia etsiviin ja merkitty ne varatuiksi. Päivitetty Fidon tietoja. Merkitty Bartolo varatuksi. Siirretty Pico ja Sidri kodin saaneisiin. Poistettu Currito ja Aladin kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

12.1.2018 Lisätty Valentin, Tocha ja Kimby kotia etsiviin. Merkitty Adriana ja Ariana varatuiksi. Siirretty Austin kodin saaneisiin. Poistettu Dona ja Yago kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

3.1.2018 Lisätty Adriana, Ariana, Arlo, Kicho, Luisma, Ruperta ja Yago kotia etsiviin. Merkitty Arlo varatuksi. Päivitetty Kingin tietoja. Lisätty Kingille ja Donalle videoita. Siirretty Amaretto, Botty ja Eric kodin saaneisiin.

2.1.2018 Siirretty Gandy, Edward, Leya, Estrella ja Nuarsi kodin saaneisiin. Merkitty Botty, Amaretto ja Kalea varatuiksi. Poistettu Domino, Dina, Bandido, Solano, Alma ja Tosca kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

11.12.2017 Lisätty Edward, Sidri ja Botty kotia etsiviin. Lisätty Amarettolle, Almalle, Estrellalle ja Ericille videoita. Merkitty Leya ja Eric varatuiksi. Siirretty Nana, Nicca, Lolito, Felix, Dido, Boris, Artza, Alexis, Caramelo ja Homer kodin saaneisiin.

20.11.2017 Päivitetty Gandyn tietoja. Lisätty Kiko, Tosca, Tosco, Thelma ja Louise kotia etsiviin. Siirretty Apollo kodin saaneisiin. Merkitty Lolito varatuksi. Lisätty Kanekin, Loliton, Flacan, Galan, Toyn, Donan, Dinan, Caramelon, Cuquiton, Alexiksen, Austinin, Bartolon, Estrellan, Alman, Rigobertan, Curriton, Leyan, Bandidon, Amaretton ja Solanon videoita.

12.11.2017 Lisätty Apollo, Nana, Acho, Alexis, Alma, Amaretto, Artza, Bandido, Bartolo, Bob, Boris, Caramelo, Dona, Estrella, Felix, Fido, Leya, Nicca, Rigoberta ja Solano kotia estiviin. Merkitty Artza, Boris, Felix ja Nicca varatuiksi. Poistettu Morgana kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta. Siirretty Salma, Maya, Lupo, Hannah, Lisa, Pistolin ja Tixon kodin saaneisiin.

27.10.2017 Siirretty Rasel, Randy, Luna, Fido, Chuli, Chipiron, Chichi ja Tila kodin saaneisiin. Merkitty Maya, Hannah ja Pistolin varatuiksi. Poistettu Kenay, Gaia, Gordon, Dorian, Pilu ja Bella kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

14.10.2017 Lisätty Lolito, Tixon, Hannah, Gaia, Flaca ja Currito kotia etsiviin. Merkitty Lupo ja Tixon varatuiksi. Päivitetty Salman, Amigon ja Picon tietoja. Lisätty Pistolinille, Kanekille, Bertolle ja Picolle videoita. Poistettu Nuca kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

5.10.2017 Merkitty Dido ja Lisa varatuiksi. Poistettu Veia kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

4.10.2017 Lisätty Lisa, Maya, Morgana, Nuca, Pico, Veia, Chichi ja Randy kotia etsiviin. Merkitty Chichi ja Randy varatuiksi. Lisätty Audreylle, Cuquitolle, Davidille ja Dorianille kuvia ja videoita. Korjattu Veian nimi Bellaksi. Poistettu Currito ja Sebastian kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta. Siirretty Lepri, Molly, Negrita ja Nina kodin saaneisiin.

22.9.2017 Merkitty Chipiron, Fido ja Nina varatuiksi. Poistettu Conguito, Tina, Valentin ja Coty kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

15.9.2017 Lisätty Gandy, Currito, Kaneki, Lupo, Pilu, Gordon, Veia, Negrita, Coty, Nina, Valentin, Rasel ja Tina kotia etsiviin. Päivitetty Tilan tietoja. Merkitty Rasel, Negrita, Chuli, Lepri ja Luna varatuiksi. Siirretty Wend, Pascuala, Nougat, Padi, Piruli, Chachi ja Siri kodin saaneisiin.

2.9.2017 Lisätty Chipiron, Chuli, Lepri, Conguito, Dorian, Fido, Piruli, Chachi ja Dido kotia etsiviin. Merkitty Piruli, Chachi, Siri ja Molly varatuiksi. Lisätty Margelle, Pomille ja Austinille kuvia ja videoita. Poistettu Toddy kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

24.8.2017 Siirretty Naima, Sally, Cova, Bender ja Sancho kodin saaneisiin. Merkitty Pascuala varatuksi. Poistettu Sucre, Rulo ja Nicoleta kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

13.8.2017 Lisätty Siri, Nicoleta, Rulo ja Sancho kotia etsiviin. Lisätty Sallylle videoita.

8.8.2017 Lisätty Austin, Sucre, Nougat ja Padi kotia etsiviin. Merkitty Nougat, Padi ja Wend varatuiksi. Lisätty Pascualalle video. Poistettu Mustafa kotia etsivistä, sillä se kuoli tarhalla.

31.7.2017 Poistettu Zen ja Ahyan kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta. Siirretty Gala, Isidra, Pere, Tilo, Cloe ja Mocca kodin saaneisiin.

27.7.2017 Päivitetty uutisia.

26.7.2017 Merkitty Cloe, Cova ja Bender varatuiksi. Päivitetty Sallyn tietoja.

17.7.2017 Lisätty Cloe, Zen, Wend, Ahyan ja Kalea kotia etsiviin. Lisätty videoita koirille.

16.7.2017 Lisätty Naima takaisin kotia etsiviin. Lisätty videoita. Päivitetty Sallyn tietoja. Siirretty Aslan, Kiruna ja Jana kodin saaneisiin.

15.7.2017 Päivitetty Galan tietoja. Lisätty Bender, Tila, Pomi, King, Cova, Pere, Tilo, Isidra ja Mocca kotia etsiviin. Merkitty Pere, Tilo, Isidra ja Mocca varatuiksi.

4.7.2017 Päivitetty Sebastianin, Pistolinin, Davidin ja Galan kuvia, videoita ja tietoja. Siirretty Tibo, Naima, Boletus, Megan, Nadal, Nippon, Trufo, Bowie, Daisy ja Sisu kodin saaneisiin. Merkitty Kiruna varatuksi. Poistettu Pippa kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

10.6.2017 Päivitetty Naimalle videoita. Lisätty Mustafa, Kiruna, Berto, Pascuala ja Tibo kotia etsiviin. Merkitty Mustafa ja Nadal varatuiksi. Siirretty Nikita ja Polo kodin saaneisiin. Poistettu Amichi kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

3.6.2017 Lisätty Nadal takaisin kotia etsiviin. Lisätty Sisu kotia etsiviin ja merkitty se varatuksi. Päivitetty Naiman ja Davidin kuvia ja tietoja. Merkitty Boletus, Aslan, Trufo, Bowie, Megan ja Nippon varatuiksi. Poistettu Logan kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta. Siirretty Pistacho ja Filipo kodinsaaneisiin.

26.5.2017 Päivitetty Naiman tietoja. Lisätty Trufo, Molly, Bowie, David, Boletus, Gala, Aslan ja Daisy kotia etsiviin. Merkitty Daisy varatuksi. Siirretty Endika, Piñon ja Reylita kodin saaneisiin. Poistettu Caty ja Becquer kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

20.5.2017 Lisätty Caty, Kenay ja Domino kotia etsiviin. Merkitty Nikita ja Polo varatuiksi. Lisätty Filipo kotia etsiviin ja merkitty varatuksi. Siirretty Eros, Nami, Simon ja Sky kodin saaneisiin.

12.5.2017 Lisätty Nikita, Nippon, Piñon, Amichi, Logan ja Megan kotia etsiviin. Merkitty Piñon ja Reylita varatuiksi.

28.4.2017 Lisätty Eros kotia etsiviin ja merkitty se varatuksi. Siirretty Risco, Reyla, Sosuke, Tarta ja Yordi kodin saaneisiin. Merkitty Endika ja Simon varatuiksi.

21.4.2017 Lisätty Simon, Endika ja Reylita kotia etsiviin. Päivitetty koirien kuvia ja tietoja. Poistettu Blanca kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta. Merkitty Pistacho varatuksi.

14.4.2017 Siirretty Baly, Goofy ja Pluto kodin saaneisiin. Päivitetty Pippalle, Lunalle, Pistacholle ja Pololle videoita. Merkitty Nami varatuksi. Päivitetty Becquerin tietoja.

9.4.2017 Lisätty Pistacho, Naima, Nami, Blanca, Polo, Sky ja Tarta kotia etsiviin. Päivitetty koirille videoita. Merkitty Sky, Tarta, Sosuke ja Yordi varatuiksi. Siirretty Conchita kodin saaneisiin. Poistettu Reylo, Turron, Lali, Yuka ja Laily kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

22.3.2017 Päivitetty Riscon tietoja ja kuvia. Siirretty Kiara, Monica, Tobi, Pistolero, Alvaro ja Mercedes kodin saaneisiin. Merkitty Pluto ja Goofy varatuiksi.

10.3.2017 Lisätty Eddie takaisin kotia etsiviin. Merkitty Alvaro ja Reyla varatuiksi. Poistettu Frida ja Jagger kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

6.3.2017 Lisätty Becquer, Yordi, Bruno, Yuka ja Laily, Audrey, Alvaro, Mercedes, Reylo ja Reyla. Päivitetty videoita kotia etsiville koirille. Merkitty Baly, Pistolero ja Tobi varatuiksi. Siirretty Ariel, Bernardo ja Otto kodin saaneisiin.

18.2.2017 Lisätty Laya, Pistolero, Jagger, Sebastian, Lali, Tobi ja Risco kotia etsiviin. Lisätty Cuquitolle, Bernardolle, Fridalle ja Turronille videoita. Siiretty Guille, Chispa, Dama, Javier ja Rita kodin saaneisiin. Merkitty Bernardo, Monica, Ariel ja Kiara varatuiksi. Poistettu Golfo2 ja Shena kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

8.2.2017 Lisätty Monica, Sosuke ja Kiara kotia etsiviin. Siirretty Edward, Malti ja Lucera kodin saaneisiin. Merkitty Chispa varatuksi.

27.1.2017 Lisätty Chispa kotia etsiviin.

25.1.2017 Lisätty Javier, Bernardo ja Rita kotia etsiviin. Merkitty Lucera, Otto ja Rita varatuiksi. Poistettu Lissy, Chela, Tofu ja Vera kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

19.1.2017 Lisätty Vera, Toddy, Chela, Tofu, Lucera, Baly, Lissy, Pippa ja Malti kotia etsiviin. Merkitty Malti varatuksi. Poistettu Boston, Misty, Hachiko ja Rodri kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

13.1.2017 Päivitetty Edwardin tietoja. Lisätty Otto kotia etsiviin. Merkitty Dama varatuksi. Siirretty Kaiser, Tobi, Merlin, Chicho, Nut ja Rudolph kodin saaneisiin. Poistettu Nana, Pistolero ja Zeus kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

30.12.2016 Poistettu Dobby, Pili, Yuka ja Laily kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta. Siirretty Bonny, Tofi ja Rasca kodin saaneisiin.

19.12.2016 Lisätty Dama, Nut, Rudolph, Merlin, Tobi, Tofi, Kaiser, Bonny ja Guille kotia etsiviin. Päivitetty Chichon ja Rascan tietoja. Merkitty Guille, Merlin ja Tobi varatuksi. Siirretty Lario kodin saaneisiin. Poistettu Lenny, Blanquita ja Mami kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

10.12.2016 Lisätty Blanquita, Hachiko ja Frida kotia etsiviin. Siirretty Afrotide, Actor ja Pocholo kodin saaneisiin.

30.11.2016 Päivitetty Pocholon, Larion ja Actorin tietoja. Siirretty Nanny, Charlie ja Daisy kodin saaneisiin.

18.11.2016 Lisätty Pocholo, Pili, Chicho, Lenny, Rasca, Pistolero ja Rodri kotia etsiviin.

17.11.2016 Lisätty Afrodite ja Lario kotia etsiviin. Lisätty Charlie ja Daisy takaisin kotia etsiviin. Päivitetty Nannyn tietoja. Siirretty Ronald, Harnett, Flora, Erica, Nina ja Dino kodin saaneisiin. Poistettu Estrella ja Fenix kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

31.10.2016 Lisätty Yukalle ja Lailylle, Nannylle, Ninalle, Zeukselle, Bostonille, Nadalille, Harnettille, Dinolle ja Turronille videoita. Siirretty Malibu, Sulima, Arandano, Iron, Joy, Lucas ja Sami kodin saaneisiin. Poistettu Oldman kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

30.10.2016 Päivitetty Floran tietoja. Merkattu Charlie ja Ronald varatuiksi. Poistettu Maria, Bone, Ali ja Lario kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

19.10.2016 Lisätty Flora, Nana, Oldman, Estrella, Maria, Fenix ja Iron kotia etsiviin. Päivitetty Malibun, Harnettin, Suliman ja Arandanon tietoja. Merkitty Sami ja Iron varatuiksi. Poistettu Muki kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

13.10.2016 Lisätty Yuka ja Laily, Muki, Amigo, Nina ja Nanny kotia etsiviin. Siirretty Benji, Teresa, Foxi ja Amaia kodin saaneisiin.

6.10.2016 Lisätty Sami, Sulima, Foxy, Malibu, Gala, Lario ja Dino kotia etsiviin. Lisätty Arandano takaisin kotia etsiviin. Merkitty Foxy varatuksi. Siirretty Sheldon, Calipo, Dokky ja Daisy kodin saaneisiin. Muutettu Boosterin nimi Bostoniksi.

27.9.2016 Lisätty Amaia, Charlie, Daisy, Mami, Salma ja Sisi kotia etsiviin. Päivitetty Dokkyn, Calipon ja Sheldonin tietoja. Merkitty Amaia ja Joy varatuiksi. Siirretty Baner, Sam ja Mateo kodin saaneisiin.

14.9.2016 Siirretty Canela, Mae, Prince ja Salva kodin saaneisiin. Poistettu Spanky ja Nadal kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

7.9.2016 Siirretty Endy, Luigi, Panchita, Piña, Tamagotchi ja Ruta kodin saaneisiin. Merkitty Benji, Mae ja Teresa varatuiksi. Poistettu Flora, Pastoret ja Ylenia kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta. Päivitetty lahjoituksia.

24.8.2016 Lisätty Canela takaisin kotia etsiviin. Lisätty Flora, Tamagotchi ja Piña kotia etsiviin. Merkitty Piña ja Tamagotchi varatuiksi. Siirretty Asia, Luisa, Mili ja Pili kodin saaneisiin. Poistettu Brenda kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

12.8.2016 Merkitty Calipo varatuksi. Siirretty Romeo, Canela ja Tara kodin saaneisiin. Poistettu Tod ja Trupi kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

4.8.2016 Merkitty Prince, Baner ja Salva varatuiksi. Päivitetty Romeon, Taran, Samin ja Canelan tietoja. Siirretty Nuca, Nina ja Black kodin saaneisiin. Poistettu Paco kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta. Poistettu Nero kotia etsivistä, sillä se kuoli tarhalla.

27.7.2016 Päivitetty lahjoituksia. Lisätty Sam, Shena ja Tara kotia etsiviin. Merkitty Lucas varatuksi. Lisätty Mili kotia etsiviin ja merkitty se varatuksi. Siirretty Tigre kodin saaneisiin.

18.7.2016 Lisätty Marge kotia etsiviin. Päivitetty lahjoituksia. Merkitty Tigre, Pili ja Nuca varatuiksi. Siirretty Goli, Lotto ja Suerte kodin saaneisiin. Poistettu Paca, Rosita, Mari ja Puri kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

9.7.2016 Siirretty Bella, Fiona, Hermes ja Milena kodin saaneisiin. Merkitty Luisa ja Luigi varatuiksi.

28.6.2016 Merkitty Suerte ja Panchita varatuiksi. Poistettu Toffee kotia etsivistä, sillä sen entinen omistaja Espanjassa löytyi.

23.6.2016 Lisätty Joy, Ruta, Prince, Suerte, Luisa, Toffee ja Panchita kotia etsiviin. Merkitty Ruta varatuksi. Lisätty Dokkylle, Turronille, Rutalle, Joylle ja Bonelle videoita.

21.6.2016 Lisätty Hermes, Turron, Eric, Dokky ja Ali kotia etsiviin. Merkitty Hermes, Black, Goli ja Nina varatuiksi. Siirretty Alice, Jasmine, Bruce ja Gaia kodin saaneisiin.

5.6.2016 Lisätty Black, Fiona ja Bella kotia etsiviin. Merkitty Fiona ja Bella varatuiksi. Siirretty Hessu, Anker, Mhara, Melanie ja Martin kodin saaneisiin. Poistettu Macarron, Perlo, Odette ja Kravitz kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

23.5.2016 Lisätty Aladin, Jasmine, Luigi ja Mae kotia etsiviin. Lisätty Salvalle, Martinille, Alicen pennuille, Pastoretille ja Sheldonille videoita. Merkitty Jasmine ja Milena varatuksi. Siirretty Golfo kodin saaneisiin. Poistettu Cassel, Duna ja Bowie kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

9.5.2016 Päivitetty Alicen pentujen ja Martinin kuvia. Lisätty Hessu kotia etsiviin. Merkitty Golfo, Melanie ja Mhara varatuiksi. Poistettu Arandano, Lisa, Jara ja Macarena kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

3.5.2016 Lisätty Sally, Suarli, Brenda, Macarron, Milena, Golfo2, Macarena, Dobby, Calipo, Baner, Harnett, Lucas ja Melanie kotia etsiviin. Päivitetty Martinin ja Golfon tietoja. Merkitty Endy, Gaia ja Bruce varatuiksi. Siirretty Bagheera, Stanley, Ulises, Elena, Chico ja Flappy kodin saaneisiin. Poistettu Karma kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

25.4.2016 Lisätty Alicen pennut kotia etsiviin. Siirretty Lacky, Lolo, Nati ja Runa kodin saaneisiin. Poistettu Sophie ja Nilo kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta. Päivitetty lahjoituksia.

14.4.2016 Päivitetty Lackyn, Lolon ja Runan tietoja. Merkitty Flappy varatuksi.

11.4.2016 Merkitty Alice, Anker, Bagheera ja Ulises varatuiksi. Poistettu Salsa kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

7.4.2016 Lisätty Alice, Anker, Bagheera ja Nina kotia etsiviin.

3.4.2016 Päivitetty yhteystietoja.

31.3.2016 Lisätty Cassel, Jara, Karma, Ronald, Paco, Flappy, Rosita ja Misty kotia etsiviin. Siirretty Manchita, Mario ja Ron kodin saaneisiin. Päivitetty Romeon kuvia.

19.3.2016 Päivitetty Chicon tietoja. Lisätty Lacky, Luna, Nero ja Perlo kotia etsiviin. Siirretty Noa kodin saaneisiin. Merkitty Stanley, Manchita ja Mario varatuiksi.

12.3.2016 Päivitetty Chicon tietoja. Lisätty Sophie, Endy, Manchita, Nilo, Arandano, Pluto, Mario, Goofy, Kravitz ja Toy kotia etsiviin. Siirretty Nala kodin saaneisiin. Merkitty Ron varatuksi. Poistettu Bogart kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta.

5.3.2016 Lisätty Booster, Cuquito, Edward, Martin, Odette, Pistolin, Salsa ja Ulises kotia etsiviin. Poistettu Rasty kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta. Siirretty Pincho kodin saaneisiin.

2.3.2016 Lisätty Bowie, Canela ja Stanley kotia etsiviin. Merkitty Noa varatuksi. Siirretty Principe ja Suso kodin saaneisiin. Poistettu Lili, Fibi, India ja Manny kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

20.2.2016 Lisätty Noa ja Suso kotia etsiviin. Poistettu Fifi kotia etsivistä, sillä se sai kodin muualta. Merkitty Nala varatuksi. Siirretty Ana, Pitusa ja Zero kodin saaneisiin.

17.2.2016 Lisätty kokouskutsu sivuille.

12.2.2016 Lisätty Mhara, Salva, Fifi ja Chico kotia etsiviin. Päivitetty Anan, Pitusan ja Principen tietoja. Siirretty Brownie, Diego, Max, Capitan, Pirata, Cubi ja Thor kodin saaneisiin.

6.2.2016 Päivitetty Principen ja Pitusan tietoja, kotihoidossa Suomessa. Lisätty Lili ja Max kotia etsiviin. Merkitty Brownie ja Max varatuiksi. Poistettu Tango, Valentino, Harnett ja Miguel kotia etsivisä, sillä ne saivat kodit muualta.

29.1.2016 Merkitty Cubi ja Diego varatuiksi. Päivitetty Zeron, Piratan ja Capitanin tietoja. Siirretty Skype kodin saaneisiin.

21.1.2016 Lisätty Zero takaisin kotia etsiviin. Siirretty Ricky, Sasha ja Valentina kodin saaneisiin. Lisätty Ronille kuvia. Päivitetty Piratan, Diegon, Pitusan ja Principen tietoja. Poistettu Tucan, Amigo, David, Jango, Willy ja Elsa kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

16.1.2016 Lisätty Brownie, Cubi, Lisa, Skype, Tango ja Trupi kotia etsiviin. Merkitty Skype varatuksi. Päivitetty lahjoituksia. Päivitetty Capitanin ja Piratan tietoja. Poistettu Bob ja Pulgui kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.

9.1.2016 Merkitty Ricky ja Sasha varatuiksi. Siirretty Lucky, Tiffany, Zero ja Circus kodin saaneisiin. Poistettu Tino, Rach, Rass, Steeven ja Miley kotia etsivistä, sillä ne saivat kodit muualta.
  

© Auringonkoirat ry 2018