Auringonkoirat


Vierailemme tarhoilla ja olemme tavanneet jokaisen sivuillamme kotia etsivän koiran, mutta koirien luonteet saattavat muuttua jo tarhalla; esimerkiksi arka koira reipastuu ja saa itseluottamusta. Kotona koirat saattavat käyttäytyä hyvinkin erilailla.

Koiran iän arvioiminen on vaikeaa, joten koiran arvioidun iän ja todellisen iän välillä voi olla jopa useita vuosia.

Suurin osa koirista etsii kotia samanaikaisesti myös muista maista.

Kuvia Espanjasta, huhtikuu 2019 >>

Kuvia Espanjasta, maaliskuu 2019 >>

Kuvia Espanjasta, helmikuu 2019 >>

Kuvia Espanjasta, tammikuu 2019 >>

Kuvia Espanjasta, joulukuu 2018 >>

Kuvia Espanjasta, marraskuu 2018 >>

Kuvia Espanjasta, lokakuu 2018 >>

Kuvia Espanjasta, syyskuu 2018 >>


Princess

Princess joutui tarhalle Lulun kanssa koska niiden Etelä-Amerikasta kotoisin oleva perhe palasi kotimaahansa. He pystyivät ottamaan viidestä koirastaan vain kolme mukaansa.
Princess on ihana pieni tyttökoira, joka on elänyt perhekoiran elämää, nukkunut sängyssä ja syönyt herkkuja. Se on hyvin ystävällinen, rakastaa ihmisiä ja hakeutuu lähelle.
Princess on aina asunut toisen koiran kanssa, joten ihannetilanne olisi jos saisivat Lulun kanssa yhteisen kodin, tai sitten kotona olisi jo ennestään kiva pieni kaverikoira odottamassa.
Passiin merkitty syntymävuosi 2016, korkeus noin 30 cm.

Kotihoidossa Suomessa!

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 24.3.2019)


Toby

Toby on 9-vuotias uros, joka etsii uutta kotia.
Toby adoptoitiin Suomeen vuonna 2016 erityisadoptiona, koska sen toinen etujalka on virheasennossa. Tobylla todettiin Espanjassa myös sivuääni sydämessä, mutta ultrattaessa vika osoittautui lieväksi, eikä vaikuttane elämään.
Toby etsii uutta kotia, koska välit perheen toisen uroskoiran kanssa eivät ole missään vaiheessa olleet hyvät. Kiistaa on tullut esim. ruokintatilanteissa.
Toby kiva pieni koira, joka on kiinnostunut vieraista ihmisistä ja pienen tutustumisen jälkeen se antaa rapsuttaa itseään. Rapsutuksista se nauttii ja jää ihmisen lähelle. Toby tutustuu mielellään myös ennalta tuntemattomiin koiriin. Toby viihtyy sekä sohvalla ihmisen lähellä ja tekee myös mielellään rauhallisia lenkkejä, mutta mikään pitkien lenkkien koira Toby ei jalkansa vuoksi ole. Toby on nameilla motivoitavissa oleva koira, joka pitää yhteisestä tekemisestä ihmisen kanssa. Urosten kanssa se saattaa käyttäytyä provosoivasti. Toby on leikkisä ja matkustaa mielellään autossa. Toby pitää selvästi rutiineista ja menee nukkumaan aina iltalenkin jälkeen, mieluinen paikka on ihmisen vieressä peiton alla.
Tobyn etujalka on kuvattu Suomessa vuonna 2017. Eläinlääkäri epäili virheasennon johtuvan vanhasta hoitamattomasta murtumasta. Hän arvioi Tobyn tarvitsevan ajoittain kipulääkettä ja hyötyvän eläinfysioterapeutin, hierojan tai osteopaatin hoidosta. Leikkaushoidoista jäykistysleikkaus on mahdollinen.
Tobylle etsitään rakastavaa ja sitoutunutta loppuelämän kotia, jossa se saa tarvitsemansa hoidot ja ulkoilutuksen kuntonsa ja halunsa mukaan, himolenkkeilijän koira se ei ole. Omalla aidatulla pihalla tepsuttelu olisi sille varmasti kiva juttu.
Tobyn kulukorvaus on tavanomaista alhaisempi.

Suomessa!

Lisää kuvia ja videoita!


Mina

Mina on pieni bodeguero-tyyppinen tyttökoira, joka tuli tarhalle poliisin talteenottamana. Sen nisät olivat suuret, mikä viittasi hiljattain olleisiin pentuihin.
Mina on hyvin sympaattinen tyttö, joka tulee tutustumaan ja vähän pussaileekin.
Toisten koirien kanssa ei ole ongelmia tarhalla.
Ikäarvio noin 2 vuotta, korkeus noin 35 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Diglu

Diglu on pieni kaunis uros, joka löydettiin kuljeskelemasta. Se on niin ihmisten kuin koirienkin kanssa mukava, mutta pelkää tarhalla meteliä, kolinaa ja koirien haukkumista. Se tuntee toistaiseksi oman häkkinsä kaikkein turvallisimmaksi paikaksi ja pakeneekin sinne pihalta.
Ikäarvio noin 1 vuosi, korkeutta ei vielä mitattu.

Lisää kuvia ja videoita!


Luco

Luco on pieni uros, joka on löydetty kadulta. Se on kiva poika, joka vielä arastelee tarhalla ja väistää ihmistä jos siihen on tilaa. Makupalan käy kyllä hakemassa.
Toisten koirien seurassa Luco on leikkisä.
Luco ei ole varsinaisesti mikään linssilude, kun pysyttelee sivummalla ja toisten takana, joten kuvia täydennetään vielä.
Ikäarvio noin 1 vuosi, korkeus alle 30 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Dolores

Dolores on pieni narttu, joka kuului tyhjän talon aidatulla pihalla asuneeseen koiraperheeseen. Poliisi otti yhteyttä tarhalle ja pyysi hakemaan koirat pois. Hakijoiden mennessä paikalle oli aitaan tehty reikä, ja koirat yhtä lukuunottamatta kadonneet. Ne jäivät kuitenkin asumaan lähistölle, ja kyläläiset ruokkivat niitä ja saivat parin kuukauden kuluttua Doloresin ja toisen nartun kiinni.
Tarhalle tullessaan Dolores oli tukevasti kantavana, synnytys oli lähellä. Sille kävi kuitenkin tarhalla onnettomuus, isompi koira pääsi puremaan sitä nivusiin ja alavatsaan. Puremahaava tulehtui ja Dolores oli hyvin kipeä. Dolores pääsi Espanjassa kotihoitoon ja synnytti viisi pontevaa pentua. Se on ollut tosi hyvä mamma, joka on hoitanut pentunsa kympin arvoisesti.
Dolores on luonteeltaan hyvin pehmeä ja lempeä, vähän sellainen mammamainen kaikin puolin. Pinnan alla on kuitenkin sitkeyttä ja omaa tahtoakin. Tuttuja ihmisiä kohtaan Dolores on hyvin hellyydenkipeä ja vähän alistuva. Se antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet (haavanhoito alussa ja esim. kynsien leikkaus) hienosti kun luottamus on saavutettu. Vieraita ihmisiä se haluaa ensin katsella hetken, mutta hyväksyy sitten heidät nopeasti.
Doloresin kotihoitopaikassa on myös muita aikuisia koiria, joiden kanssa se tulee hyvin toimeen. Todennäköisesti Dolores on asunut joskus sisällä talossa, koska se on täysin sisäsiisti, nukkuu mielellään sängyssä ja osaa pujahtaa myös peiton alle.
Hihnakävely sujuu hyvin, Dolores ei vedä, eikä reagoi liikenteeseen mitenkään, mutta kissoista se innostuu. Kissakoti ei todennäköisesti sopisi sille.
Yksinolo toisten koirien kanssa sujuu sinänsä hyvin, mutta Dolores yrittää päästä mukaan ihmisen lähtiessä ja sulkiessa oven tai portin. Tätä on harjoiteltu mm. niin, että Doloresille tarjoillaan ruoka suljetun koiraportin taakse. Alussa se kolisutteli porttia eikä malttanut syödä, mutta parin kerran jälkeen osasi jo rauhoittua syömään ja odottaa rauhallisena portin avaamista sen jälkeen. Varsinaisessa yksinolossa (koirien kanssa) ei ole ollut ongelmaa, Dolores on rauhallinen ja hyväntuulinen ihmisen palatessa.
Dolores autoilee mielellään. Se hyppää itse autoon ja matkustaa rauhallisena ja hiljaa.
Ikäarvio 8 vuotta, korkeus noin 35-40 cm.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 11.5.2019)


Penita

Penita on keskikokoinen narttu, joka on aiemmin elänyt maalla perhekoirana. Sillä on todennäköisesti ollut pennut vähän aikaa ennen tarhalle tuloa.
Penita on arahko, mutta äärimmäisen hellyyttävä yrittäessään hakea läheisyyttä. Hetken katseltuaan se uskaltautuukin lähelle ja nauttii rapsutuksista. Penita vaikuttaa todella kiltiltä ja sympaattiselta koiralta.
Penita on tarhalla ikäisekseen nuoreksi koiraksi rauhallinen. Se kävelee hihnassa hyvin.
Penita asuu samassa häkissä kahden pikkukoiran kanssa ja osaa olla niiden kanssa hienosti.
Arvioitu syntymäaika 8/2017.

Lisää kuvia ja videoita!


Vampiro

Vampiro on pieni uros, joka tuli tarhalle löytökoirana. Se on hyvin reipas kaveri, leikkisä ja mukava. Vampiro on ystävällinen ihmisille sekä toisille koirille, mutta ihan kaikista uroksista se ei tykkää. Häkkikavereina olevien uroksen ja nartun kanssa elämä sujuu mallikkaasti.
Vampiro vaikuttaa koiralta joka tulisi toimeen monenlaisessa asuinympäristössä, koska ei vaikuta arastelevan mitään.
Vampirolla on aika reipas alapurenta, ja kulmahampaat pilkistävät esiin, mistä nimikin juontaa.
Ikäarvio 4-5 vuotta, korkeus noin 37 cm.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 11.5.2019)


Roni

Roni on pieni uros, joka kuljeskeli itsekseen ja toimitettiin tarhalle. Se on tosi mukavanoloinen ja sosiaalinen poika, joka leikkii mielellään toisten koirien kanssa. Roni ei vaikuta tarhalla aralta.
Ikäarvio 1-2 vuotta, korkeus noin 35 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Ramses

Ramses on pieni poikakoira, jonka omistaja jätti tarhalle työkiireisiinsä vedoten. Hän kertoi että Ramses on kiva koira, joka on kotona siisti eikä hauku.
Ramsekselle oli järkytys joutua tarhalle. Se on allapäin ja poissa tolaltaan, yrittää lähteä etsimään omistajaansa.
Toisten koirien kanssa se tulee hyvin toimeen.
Ikäarvio 1-2 vuotta, korkeus noin 34 cm.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 12.4.2019)


Thai

Thai on nuori keskikokoinen narttu, jonka poliisi otti kiinni kadulta.
Thai on vilkas ja iloinen koira, jolla on vielä jonkin verran jäljellä nuoren koiran kohellusta ja energiaa. Se on ihmisille hyvin ystävällinen eikä millään lailla arka.
Thai on ollut tarhalla vasta vähän aikaa, eikä ole ollut muiden koirien kanssa vapaana pihalla, mutta hihnalenkeillä se on käyttäytynyt mukavasti muita kohtaan.
Thailla on monen rodun piirteitä. Purenta on bokserin alapurenta, mutta tämä tyttö saattaa olla monen rodun miksaus.
Arvioitu ikä 1-2 vuoden välillä, korkeus noin 47 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Chestera

Chestera on pienehkö tyttökoira, podenco-mix, joka löydettiin Murcian puolelta kuljeskelemasta.
Se on vielä arahko ja alistuva käytökseltään, mutta reipastunee tarhalla nopeasti. Tässä vaiheessa Chestera uskaltautuu hakemaan namin ja jää hetkeksi rapsuteltavaksi. Se on käytökseltään ja eleiltään hyvin podencomainen koira, jonka kauneus tulee esiin rohkeuden ja ryhdin myötä.
Chestera on tarhalla sosiaalinen ja tulee toisten koirien kanssa hyvin toimeen.
Ikäarvio 1-2 vuotta.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 9.5.2019)


Duster

Duster on urospentu, joka on löydetty kuljeskelemasta Lorcasta. Sen oli nähty seikkailevan kaduilla viikon verran ennen kiinniottoa.
Duster on varsin ponteva pentu. Se leikkii rajusti ja käyttää paljon hampaitaan, energiaa ja tekemisen halua on paljon.
Dusterista voisi sanoa, että se on se riiviöpentu, joka mielellään roikkuu kaikessa hampaillaan, mutta jossa voisi olla potkua harrastuksiinkin, koska on motivoitavissa. Duster on hyvin kontaktihakuinen ihan jo kun sille juttelee. Se leikkii mielellään vetoleikkejä ihmisen kanssa.
Duster sopii ihmiselle joka on halukas kouluttamaan koiraa ja näkemään vaivaa energian purkamiseksi. Pelkästään sohvaperunaksi ja seuraksi ei Duster ainakaan nuorena sovi. Dusterissa saattaa olla amstaffia tms voimakasta koiraa, joten kokemus sen tyyppisistä koirista olisi eduksi.
Ikäarvio helmikuun lopulla reilut 4 kk, korkeus n. 40 cm. Duster kasvanee keskikokoiseksi koiraksi.

Lisää kuvia ja videoita!

Dusterin kuvia Facebookissa >>


Manoli

Manoli on hyvin sympaattinen, jo vähän vanhempi pieni tyttökoira, joka oli hylätty tyhjään taloon koirakavereidensa kanssa.
Se on kiva, ystävällinen ja rauhallinen koira, joka on mielellään rapsuteltavana, mutta viihtyy myös itsekseen. Tarhalla Manoli ei hauku.
Manoli tulee tarhalla hienosti toimeen toisten koirien kanssa, mutta ei juuri innostu leikkimään.
Ikäarvio noin 8 vuotta.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 12.4.2019)

Manolin kuvia Facebookissa >>


Luna

Luna on mukava mummoikäinen tyttökoira, jonka perhe toimitti tarhalle muuton vuoksi, eivät kuulemma voineet ottaa Lunaa mukaan.
Luna on reipas ja ihmisistä pitävä koira, joka on elänyt uroskoiran kanssa aiemmin. Tarhalla se hieman pelkää toisia koiria, tai on vielä varovainen.
Lunan vanha koti sijaitsi kerrostalossa, ja perhe kertoi että Luna oli sisäsiisti eikä haukkunut paljon.
Lunan kerrotaan olevan 10-vuotias. Korkeus noin 30 cm.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 2.5.2019)


Poleo

Poleo on suurehko uros joka löydettiin samannäköisen nartun, Mentan, kanssa kuljeskelemasta. Koirat saattavat olla pentuesisaruksia. Ulkonäön perusteella perimässä on ainakin pointteria.
Poleo ja Menta ovat kumpikin hellyydenkipeitä hännänheiluttajia, hyvin ystävällisiä koiria jotka näyttävät ihmisille alistuvia eleitä. Poleo varsinkin hakeutuu lähelle rapsuteltavaksi.
Poleo on kaksikosta rauhallisempi ja väistyvämpi osapuoli, se antaa Mentan syödä ensin. Poleo leikkii tarhalla vain yhden toisen koiran, samankokoisen Tosco-uroksen kanssa, mutta tulee kaikkien kanssa toimeen.
Poleo on tosi mukava koira, jolle sopisi liikunnallinen koti rauhallisella alueella. Todennäköisesti se on aina elänyt toisen koiran kanssa, joten koiraseura on suotavaa. Poleon kodissa olisi oltava kärsivällisyyttä kaiken kotisivistyksen opettamiseen.
Ikäarvio tarhalla 2-3 vuotta, korkeus noin 60 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Menta

Menta on suurehko narttu joka löydettiin samannäköisen uroksen, Poleon, kanssa kuljeskelemasta. Koirat saattavat olla pentuesisaruksia. Ulkonäön perusteella perimässä on ainakin pointteria.
Menta ja Poleo ovat kumpikin hellyydenkipeitä hännänheiluttajia, hyvin ystävällisiä koiria jotka näyttävät ihmisille alistuvia eleitä.
Menta on kaksikossa voimakkaampi osapuoli, se syö ensin ja leikkii kaikkien muidenkin koirien kanssa tarhalla. Menta on muutenkin hyvin leikkisä, se rakastaa palloja ja leluja.
Menta on tosi mukava koira, jolle sopisi liikunnallinen koti rauhallisella alueella. Todennäköisesti se on aina elänyt toisen koiran kanssa, joten koiraseura on suotavaa. Mentan kodissa olisi oltava kärsivällisyyttä kaiken kotisivistyksen opettamiseen.
Ikäarvio tarhalla 2-3 vuotta, korkeus 55-60 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Klendy

Klendy on pieni uros, joka on arkuuden vuoksi haasteellinen ja tarvitsee osaavan kodin. Se jännittää vieraita ihmisiä eikä sitä saa lähestyä liian nopeasti. Klendy tarvitsee hetken aikaa katsellakseen ja varmistautuakseen että ihminen ei ole vaarallinen.
Tuttu ihminen voi koskea Klendyyn, se pitää rapsuttelusta.
Tarhalla Klendy asuu nartun kanssa ja se sopisikin parhaiten joko nartun seuraksi tai sitten ainoaksi koiraksi.
Klendyn perheellä on oltava koirakokemusta, eikä Klendy sovellu lapsiperheeseen.
Klendy on aikuinen uros, ikäarvio 3-4 vuotta.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 26.1.2019)


Kicho

Kicho on nuori keskikokoinen uros, joka löydettiin kuljeskelemasta. Se päätyi adoptiotarhalle tappotarhan kautta. Kicho on vilkas ja energinen kaveri, leikkisä ja hyvä toisten koirien kanssa. Se kävelee hyvin hihnassa. Ihmisiä kohtaan Kicho on ystävällinen. Kichossa on ulkonäön perusteella jotakin ajavaa koiraa, mutta sitä onko minkä verran metsästysviettiä ei tarhaoloissa pystytä sanomaan.
Ikäarvio noin 1 vuosi, korkeus n. 50 cm.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 9.5.2019)


Belma

Belma on keskikokoinen narttu, joka tuli tarhalle löytökoirana. Se on hyvin ystävällinen ihmisille ja sosiaalinen koirien seurassa. Belma on selvästikin sielultaan laumakoira, joka ei liiemmin sooloile. Tullessaan tarhalle se oli hyvin reipas, mutta oltuaan muutaman päivän arempien koirien kanssa samassa häkissä se alkoi pakoilla ihmisiä ja peesailla kavereitaan kaikessa muussakin. Kavereiden rohkaistuessa Belmakin on taas muuttunut rohkeammaksi.
Sosiaalisena ja laumaan mukautuvaisena koirana Belma onkin tosi hyvä kaveri koiralle kuin koiralle, ja koirakaverin se kotiinsa tarviikin.
Ikäarvio tarhalla 2-3 vuotta, mutta voi olla vanhempikin. Korkeus noin 60 cm.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 9.5.2019)


Amigo

Amigo on keskikokoinen kadulta löydetty uros, joka on ollut tarhalla syksystä 2016 saakka. Se oli tullessaan hyvin laiha, mutta on saanut painoa ja kuntoutunut hyvin.
Amigo on oikein mukavaluonteinen ja ystävällinen poika, joka on tarhalla sosiaalinen ja leikkii nykyisin kaikkien kanssa kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Se on suhteellisen rauhallinen koira, joka käy mielellään kävelyllä. Se on tarhalla oppinut istumaan ja antamaan tassua.
Häkissä Amigo on siisti. Kissojen kanssa Amigo ei sovi.
Amigon veritesteissä todettiin leishmania, jota on hoidettu alopurinolilla. Nyt helmikuussa 2019 otetussa testissä leishmania on lievä, ja sisäelinarvot olivat kunnossa.
Arvioitu syntymäaika 6/2015, korkeus n. 60 cm.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 9.3.2019)


Sisi

Sisi on pieni narttu, joka tuli tarhalle useamman muun koiran kanssa. Se on hyvin arka. Jos vieras ihminen lähestyy Sisiä, Sisi ei irrota katsettaan hetkeksikään ja haukkuu lakkaamatta. Sisi on hyvin kaunis koira. Se ei ole tottunut kosketukseen eikä hellyydenosoituksiin, eikä oikein tiedä mitä odottaa ihmiseltä. Kuitenkin jos sen saa syliin, se on hyvin suloinen ja varmasti oppii nauttimaan ihmisen seurasta. Toisten koirien kanssa Sisillä ei ole minkäänlaisia ongelmia. Arvioitu syntymäaika 2/2015, korkeus reilut 40 cm.

Lisää kuvia!


Suarli

Suarli on pieni uros, joka hylättiin samasta paikasta Salman, Sallyn ja Sisin kanssa. Suarli on vähän arka, erityisesti pelkää nopeita liikkeitä. Suarli pitää kovasti vedestä, se käy tarhalla olevassa koirien altaassa kastautumassa, ja jos ei ole allasta käytettävissä se menee juomakuppiinsa. Hihnakävely on Suarlista vielä pelottavaa. Toisten koirien kanssa Suarli tulee ongelmitta toimeen. Se on häkissä rauhallinen ja hiljainen, mutta kun näkee ihmisiä, haukkuu paljon, ilmeisesti hakee huomiota. Arvioitu syntymäaika 7/2014, korkeus n. 42 cm.

Lisää kuvia! (päivitetty 19.6.2018)
VARATUT KOIRATArandana VARATTU!

Arandana on pieni narttupentu, joka tuli tarhalle löytökoirana.
Se on kiva ja ystävällinen tyttö, joka tulee toisten koirien kanssa hyvin toimeen ja on leikkisä.
Se ei ole varsinaisesti arka ihmisiä kohtaan, mutta on ehkä pikkuisen varovainen. Arandana on toki pentu käytökseltään, mutta ei kauhean raju tai villi, vaikka leikkisä onkin.
Ikäarvio huhtikuun alussa 5 kk, korkeus noin 35 cm, kasvaa vielä vähän.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 11.5.2019)


Chela VARATTU!

Chela on bretonin tyyppinen pienehkö narttu, jonka perhe jätti tarhalle.
Se on hyvin aktiivinen ja energinen koira, joka on ihmisiä kohtaan oikein ystävällinen ja turhan nöyrä. Chela heittäytyy varmuuden vuoksi maahan, kun tulee luokse.
Tarhalla Chela asuu kahden muun koiran kanssa samassa häkissä ja tulee hyvin toimeen.
Chelalle sopisi aktiivisesti lenkkeilevä perhe, ja sille olisi hyvä tarjota muutakin puuhaa, esimerkiksi nenätyöskentelyä.
Ikäarvio 3-4 vuotta, korkeus 40-45 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Indalo VARATTU!

Kadulta löydetty Indalo on pieni poikakoira, joka on kaunis kuin koru. Kuvat eivät tee sille ollenkaan oikeutta. Indalon balettitanssijamaisesta liikunnasta tulee italianvinttikoira mieleen.
Paitsi kaunis, Indalo on myös tosi kiva. Se on ihmisistä pitävä pusupoika ja ongelmaton toisten koirien kanssa.
Indalo ei vaikuta aralta, se on hyvin reipas ja liikkuvainen.
Ikäarvio 1 vuosi, korkeus noin 35 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Manola VARATTU!

Manola on keskikokoinen perheensä hylkäämä narttu. Hylkäyksen syytä ei tiedetä, mutta nuoria koiria hylätään usein kun eivät enää ole suloisia pieniä pentuja.
Manola on oikein kiva ja iloinen koira. Se on vauhdikas, mutta aktiivisuudeltaan kuitenkin normaali nuori neitonen. Vähän sellainen Peppi Pitkätossu-tyyppi iloisesti mennä viipottaessaan.
Manola pitää ihmisistä ja on ystävällinen, samoin se tulee toisten koirien kanssa hyvin juttuun.
Syntymäaika 12/2017, korkeus 47 cm.

Lisää kuvia ja videoita!


Mitzi VARATTU!

Mitzi on kaunis pieni tyttökoira. Alussa se vähän arastelee kun kohtaa vieraan ihmisen, mutta hetken kuluttua on jo iloinen ja kiva itsensä, nauttii rapsutuksista. Mitzi asuu tarhalla toisen koiran kanssa ja tulee hyvin toimeen.
Ikäarvio noin 1,5 vuotta.

Lisää kuvia ja videoita!


Nunzo VARATTU!

Nunzo on pikkuinen uros, joka löydettiin takkuisena ja likaisena. Löytäjä leikkeli pahimpia takkuja pois ja toi Nunzon tarhalle.
Alussa Nunzo oli peloissaan, kyhjötti vain häkin nurkassa, mutta kun se pääsi pesulle ja takkuinen turkki ajeltiin pois, mieliala koheni. Varmasti myös positiivinen huomio ja se, että sai olla huolenpidon kohteena, auttoivat.
Nunzo on mukavanoloinen poika. Se, miten tulee toisten koirien kanssa juttuun, nähdään kunhan saa häkkikavereita.
Ikäarvio noin 3 vuotta, korkeus noin 27 cm.

Lisää kuvia ja videoita! (päivitetty 9.5.2019)  

© Auringonkoirat ry 2019