TAI

Tain kuulumisia ja kuvia kotona

Tai on kyllä kaikkea mitä koiralta voi toivoa, se on niin oppivainen ja ihmisystävällinen että en ois ikinä uskonu kaiken käyvän ihan näin helposti kun koiraa aloin hankkimaan.
Vielä on ehkä pientä pelkoa isoja miehiä ja pimeää kohtaan mutta muuten se tulee jo vieraidenkin kanssa hyvin toimeen. Koirapuistossa Tai on jo tuttu näky ja se sulattaa monen ihmisen sydämmen siellä veikeällä olemuksellaan.
Tai on hyvin leikkisä ja lapset leikkivätkin sen kanssa paljon, viemme näin lomalla ollessani lapset usein aamulla kouluun niin kyllä se niitä lauman jäseniä hakee sen jälkeen pitkään.
Mitään tuhojakaan se ei ole yksin jäädessään tehnyt ja se on sisäsiisti.
Pupun kanssa Tai tykkäisi leikkiä mutta pupu ei ehkä ole samaa mieltä asiasta:),ne kyllä nuuskii toisiaan ja ovat olleet irtikin samassa huoneessa mutta valvottuna, Tai:n innokas uteliaisuus on ehkä liian ronskia kanikalle.
Rotta menis taas parempiin suihin jos lähelle vaan pääsis, mutta alkaa se alkuinnostus siihenkin menemään jo ohi.
Tai on semmonen meidän perheen lellikki:)
Elikkä kaikin puolin hyvä paketti.

Tai tarhalla

Tai on vuoden ikäinen pieni ja ihastuttava uroskoira. Tai on hieman pelokas ja todennäköisesti hämillään jouduttuaan tarhalle. Muutaman minuutin tutustumisen jälkeen se kuitenkin jo leikkii ihmisen kanssa.

11.3.2011 Tain alkuhämmennys on mennyt ohi ja se on erittäin energinen ja hauska poika.

Tain veritestitulokset ovat normaalit.

Asoka

VIDEO: LEIKKISÄ TAI (lisätty 11.3.2011)
VIDEO: VIERAILULLA KISSALASSA (lisätty 11.3.2011)