PIOLIN

Piolinin kuulumisia kotona 10/2011

Heippa täältä Ylöjärveltä.

Minulle kuuluu oikein hyvää. Olen saanut paljon uusia koira ja ihmis kamuja. Kaikki tuntuvat pitävän minusta, koska olen pieni ja todella suloinen olematta kuitenkaan arka ja pelokas. Minuolla ja isoveljelläni Keisarilla menee nykyisin todella hyvin. Emme malta mennä nukkumaankaan jos emme ensin pääse ottamaan itlapainia ja tietysti yöllä käperryn äitin kainaloon peiton alle, koska täällä uudessa maassa on kovin kylmä verrattuna sinne mistä tulin.

Ulkona on ihanaa ja minä olen saanut kulkea jo vapaana pitkin metsä polkuja, kun äitini vihdoin huomasi ja luotti minuun, etten minä nyt minnekään halua kadota. Keisarin perässä mennä viipotan ja koska äidiltä saa namia ainakun hänen tykönsä menee, käyn todella usein hyppimässä hänen jalkoihinsa=)

Eilen minulle laitettiin jokin ällöttävä stronghold lääke niskaan ja se kutitti niin maan pirskatisti. Se joku täti jolla oli valkoinen takki oli sitä mieltä, että minulla ja ehkä myös Keisarilla saattaa olla nenässä jotain punkkeja...mitähän lie nekin ovat? hehe...

No mutta minä tästä taidan lähteä leikki puuhiin ja luuta pureskelemaan, mutta toivottelen teille ja kaikille koira tutuille hyvää syksyä ja tsemppiä kotien etsintään

Terveisin pikku Topi ja mun perhe

Piolin tarhalla

Piolin on 3kk ikäinen uros, korkeus 18cm. Piolin jää pienikokoiseksi. Piolin on energinen ja leikkisä poika, joka tulee toimeen sekä urosten että narttujen kanssa. Kissojen kanssa Piolin haluaisi leikkiä. Piolin on haettu koirien lopetusasemalta.

Asoka