Negrita

Negrita-tyttö tuli tarhalle pentuesisarustensa ja vanhempiensa kanssa.
Negrita on pennuista ujoin. Se jää takariviin muiden pentujen tungeksiessa tutustumaan ihmisiin. Kuitenkin Negrita hakee paljon katsekontaktia, ja kun sille osoittaa huomiota, on se hyvin onnellinen, silmät loistavat ja häntä heiluu. Jatkossa se tulee itsekin helpommin lähelle. Negrita kasvanee pienen-keskikokoisen koiran kokoiseksi. Arvioitu ikä syyskuun alussa noin 4 kk.

Naapurusto soitti hakemaan vapaana juoksentelevat kolme aikuista koiraa ja kahdeksan pentua talteen. Toinen aikuisista nartuista paljastui tarhalta pentuna adoptoiduksi Ninaksi, jota perhe ei ollut adoptiosopimuksen mukaisesti steriloinut. Nartuista kumpikin imetti pentuja, mutta perheen kertoman mukaan Nina on niiden emä.
Pennut olivat hoitamattomia mutta muuten hyväkuntoisia. Ne jäivät tarhalle, kuten pentuja hoitanut vanhempi narttu Yancakin. Ninan ja pentujen isän omistajaperhe halusi ikävä kyllä takaisin, mutta onneksi Nina ehdittiin steriloida kuten aiemmassa adoptiosopimuksessa oli sovittu.
Pennut ovat kasvaneet tarhalla ja saaneet tarvittavat rokotukset.
Häkin ulkopuolelta otetussa kuvassa vasemmalla isäkoira verkkoa vasten, imettämässä hoitotäti Yanca, emä Nina oikealla (musta koira, valkoista päässä).