Marco

Kotihoitaja kertoo 28.4.2019:

Marcon ensimmäinen vuorokausi.

Alkuun eilen jännitti melko lailla. Lyhyeltä reissulta metsästä siirryttiin omaan pihaan, kun oli liian jännää <3 Meidän koirille piti vähän murista ja näyttää hammasta, kun nekin oli epäilyttäviä. Äkkiä jännitys kuitenkin laukesi, eikä ensimmäisen tunnin jälkeen ole ollut enää mitään sanottavaa - paitsi hännänheilutusta ja leikkiinkutsua :)
Metsälenkeille menee nyt ilolla, pissailee reippaasti useampaan kertaan. Sisäsiisti on ollut täysin, myös 10h yöunet. Aamulla malttoi hienosti odottaa, että kaikki saivat syötyä ja teki asiansa pihalle.

Naapurin samanikäiseen koiraankin törmättiin, hetken murinaa ja hampaiden esittelyä, kun oli taas vähän epäilyttävä, leikkisä nuorimies :) Liityttiin lenkkiseuraksi ja muutaman minuutin päästä taas häntä vispasi ja vähän iloloikkaakin hypeltiin.
Ihmisten kanssa tilanteet ok, hetken epäröi, mutta sitten silitykset on parasta. Syliin voisi mieluusti tulla ja vähän pussaillakin.

Kuten kuvasta näkyy, nukkuminenkin kelpaa hyvin ja ensimmäinen yökin sujui oikein mallikkaasti - täydessä unessa, hipihiljaa :)

Marco tarhalla

Marco-pentu löydettiin siskonsa Heidin kanssa autiotalon aidatulta pihalta. Ei ole tiedossa miten pennut olivat päätyneet sinne.
Marco on ollut tarhalla jo jonkin aikaa, mutta on vielä varovainen ihmisten suhteen, ei ole kovin tottunut olemaan lähellä. Tämä tulee varmasti korjaantumaan pian, kun Marcolla on nyt rokotukset annettuna ja se voi liikkua ja ulkoilla tarhalla vapaammin. Marco on energialtaan tyypillinen, iloinen ja vauhdikas pentu, joka juoksee ja leikkii paljon.
Ikäarvio maaliskuun alussa noin 4 kk, korkeus 30 cm. Marco kasvaa vielä, mutta jäänee pieneksi tai pienehköksi koiraksi.