Mailen

Mailen on hyvin kaunis isokokoinen narttu, joka tuli tarhalle perheen vietyä kaksi koiraansa perreralle. Toinen koirista, Mayra on jo adoptoitu. Kumpikin koirista on arka, joten ihan sisäkoirina tytöt tuskin ovat olleet.
Alussa koirat halusivat olla ainoastaan häkissään, taisi mennä kuukausi ennen kuin uskaltautuivat pihalle, vaikka häkin ovea pidettiinkin päivittäin auki.
Mailen on näistä kahdesta arempi. Se lymyilee kopissa jos ihmisiä on lähettyvillä, saattaa nopeasti pistäytyä hakemassa makupalan ja palaa takaisin. Ihmiset kuitenkin kiinnostavat sitä, ja kun viettää hetkisen häkissä, käy Mailen varovaisesti tutustumassa.
Mailen on hyvin kiltti ja ystävällinen niin isoja kuin pieniäkin ihmisiä kohtaan, samoin toisia koiria. Sitä on käytetty kävelyllä, se kävelee ihan kohtuullisesti hihnassa.
Mailenin kodin olisi sijaittava maaseutumaisen rauhallisella alueella. Perheessä olisi oltava koirakaveri ja koirakokemusta ennestään, sekä kärsivällisyyttä antaa Mailenin rohkaistua omassa tahdissaan. Aidattu piha olisi suotava, jotta ympäristöä voisi ottaa vähitellen haltuun.
Ikäarvio tarhalla noin 2 vuotta, korkeus vajaat 60 cm