LUSY

Lusyn kuulumisia l0/2011

Lusy saapui meille elokuun lopussa/2011. Ujolta metsäneläimeltä näyttävä laiheliini ei osannut pyytää ulos tarpeilleen ja ulkona ollessaan suostui tekemään ne ainoastaan neliön alueelle kotipihallamme, muualla panttasi. Autot olivat hurjan pelottavia. Ylipäänsä elämä oli jännittävää.

Lusy alkoi kuitenkin nopeasti kotiutua ja nyt kaksi kuukautta myöhemmin on osoittautunut rohkeaksi, kestäväksi ja sosiaaliseksi koiraksi jota ilman meidän perhe ei enää osaisi elää. Aivan täydellisen meidän näköinen koira ja ottanut meidät omikseen. Lusy on nyt sisäsiisti ja ulkona tekee jo tarpeitaan muuallekin kuin mansikkamaan laitaan. Autossa matkustaa jo mielellään eikä enää säntää karkuun, kun joku tekee äkkinäisen liikkeen sitä kohti.

Lusy tykkää ihmisistä ja on innoissaan uteliaana ovella vastaanottamassa jokaista tulijaa. Kaikista kivimpiä ovat alakouluikäisten lastemme kaverit joiden syliin parkkeeraa heti, jos mahdollista. Myös toisten koirien kanssa Lusy tulee loistavasti toimeen ja käymmekin usein läheisessä koirapuistossa haastamassa karvakavereita juoksukisaan. Juoksua Lusy rakastaa. Kun emäntä ja isäntä juoksee Salpausselän suunnistuspolkuja 15 kilometriä, juoksee Lusy 10 metrin säteellä ympyrää ympärillämme. Kilometrejä siis kertyy. Liikunta ja raakaravinto näkyykin Lusyssa joka on saanut lihaksia ripakinttuihinsa jo näiden parin kuukauden aikana. Lusy on ollut meillä alusta saakka vapaana metsälenkeillä ja tulee kutsusta luokse. Onnistumisia on tullut jo vapaana kulkemisesta sivulla ihmisten ja jopa koirien ohi. Paikalla oloa harjoitellaan.

Lusylla pyyhkii siis hienosti

Emme ole lakanneet ihmettelemästä, kuinka elämä voi heittää eteemme tällaisen timantin ilahduttamaan eloamme. Kiitos.Lusy tarhalla

Lusy on luonteeltaan vielä pentumaisen vilkas, aivan ihana puolitoistavuotias tyttö. Se tulee toimeen niin koirien kuin ihmistenkin kanssa erinomaisesti. Asokan tarhalle tullessaan Lusy oli arka, mutta arkuus oli karissut jo Suomeen tullessa. Kooltaan Lusy on noin 40-senttinen.

VIDEO: Lusy kissojen kanssa