HAPPY / ELLI

Elli (tarhanimi Happy) on pieni narttu, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Toinen saman perheen koira, Hemu, etsii myös kotia, ja koirat sopivat mainiosti yhdessä adoptoitaviksi, mutta myös erikseen. Elli adoptoitiin Suomeen vuonna 2013.

Ellin perhe kertoo:

Elli on kiltti, energinen ja tarkkaavainen tapaus, pieni touhottaja. Tullessaan tarhalta v. 2013 se oli stressaantunut ja levoton, mutta todella pian rauhoittui, oppi sisäsiistiksi ja hakeutui yhä lähemmäs ja lähemmäs ihmisiä. Nykyisin Elli on iloinen, pirteä ja onnellinen koira, joka tulee todella hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Osaa olla kotona yksinkin, eroahdistusta ei koskaan Ellissä havaittu. Olemukseltaan yhä ”pentumainen”, uteliaisuutta ja energiaa riittää. Se on hihnassa reipas taapertaja. Elli on aika hellyydenkipeä ja tykkää kovasti olla sylissä. Elli saa ihmiset nauramaan, se on hassu ja höpsö. Se ei ole haukkuherkkä, ja asunut Suomessa olonsa ajan kerrostalossa.

Elli on todella perso ruualle, on varmaan jossain kohtaa nähnyt nälkää, ja nyt suhtautuu siihen aika intohimoisesti. Ellillä on virtsankarkailuun pysyvä lääkitys.

Arvioitu syntymäaika 5/2010, paino noin 5 kg.Happy tarhalla

Happy on 3-vuotias pieni narttu, paino 6kg. Se on kiltti, ihana ja sosiaalinen tyttö. Tarhaoloissa Happy on hiljainen eikä riko mitään.

Cereco