Fraggel

Fraggel kotihoidossa

23.3.2020:

Fraggel on nyt ollut kotihoidossa Nurmijärvellä reilut kaksi kuukautta. Melko pian Suomeen tulon jälkeen Fraggelin liikkumisessa huomattiin jäykkyyttä ja ontumista ja sen tilannetta on selvitelty monen asiantuntijan toimesta. Nyt Fraggel palaa etsimään sitä ikiomaa sitoututunutta ja rakastavaa kotiaan!

Fraggelin tilanteen on arvioinut niin ortopedi kuin eläinfysioterapeuttikin. Alun ontuminen on nyt poissa, mutta vieläkään Fraggelin liikkuminen ei ole täysin puhdasta. Tulevan perheen on syytä huomioida, että Fraggel tulee tarvitsemaan isokokoisena nuorena koirana erittäin laadukasta ruokaa ennaltaehkäisevien nivelravinteiden kera sekä mahdollisesti ajoittain kipulääkekuurin. Tällä hetkellä Fraggelilla ei ole tarvetta kipulääkkeille.

Fraggel on arviolta noin vuoden ikäinen eli vielä hyvin pentumainen. Fraggel pursuaa iloa ja rakkautta ja nauttii valtavan paljon turvallisten omien ihmisten seurasta ja metsälenkeistä. Fraggel on vieraita ihmisiä kohtaan arka, erityisesti miehet ovat alkuun hyvin pelottavia. Fraggel tulee erinomaisesti toimeen kaikkien koira-, kissa- ja hevoskavereiden kanssa. Ulkona Fraggel on ollut hyvin kiinnostunut pupuista ja peuroista.

Fraggel ei ole kova haukkumaan, mutta muutaman kerran se on omalla pihalla antanut kunnon ääninäytteen mahtavasta vahtihaukustaan. Vahtikoiraksi Fraggelista ei tosin ole, se on siihen aivan liian kiltti :D

Fraggel jännittää autoja ja kaupunkielämää ja sille sopivin koti löytyisikin rauhalliselta alueelta. Fraggel on iso koira, joka ei ihan hahmota omaa kokoaan eli se voi koheltaa ja kaataa ihan pienen lapsen vahingossa eli tästä johtuen Fraggel ei välttämättä ole ensisijainen valinta pienten lasten perheeseen.

Fraggel autoilee nätisti ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet sujuvasti. Sisäsiisteys on vielä harjoitteluvaiheessa, mutta yöt Fraggel pystyy hienosti pidättämään. Erittäin jännittävissä tilanteissa Fraggel pyrkii alistumaan ja tällöin pissat saattavat lirahtaa alle.

Fraggel on hessuhopomainen iloinen ja valtavan kiltti poika, joka rakastaa rapsutuksia, sängyssä köllöttelyä, kaverien kanssa leikkimistä ja luiden pureskelua. Olisiko sinulla tarjota Fraggelille se maailman paras ikioma koti?

Fraggel annetaan adoptioon erityisadoptiona alhaisemmalla kulukorvauksella. Röntgenkuvat ja lausunnot ovat saatavissa.

23.1.2020
Kuulumisia kotihoidosta:
Fraggel on iso ja jonkin verran arka poika, joka tarvitsee perheen joka ymmärtää ja tietää kuinka ujopiimän koiran luottamus voitetaan vähitellen. Saadessaan tutustua ja tehdä asioita omaan tahtiin, reipastuu se kuitenkin silmin nähden päivä päivältä! Nyt vajaan viikon kotihoidon jälkeen Fraggel on jo rennosti kotona ja tulee riemuiten ja häntä heiluen moikkaamaan tuttuja ihmisiä. Kaikkein pelottavimpia Fraggelin mielestä ovat isokokoiset miehet.
Fraggel nauttii selvästi koiraseurasta ja sillä olisikin tärkeä olla koirakaveri, johon se voi tukeutua. Metsälenkit ovat Fraggelin mielestä kivointa ikinä!
Fraggel on ollut alusta asti täysin sisäsiisti, poislukien pelästyessä tapahtuneet muutamat pissavahingot. Jäädessään yksin (koirakaverien kanssa) ei Fraggel ole tuhonnut mitään.
Fraggel ei sovellu vilkkaalle asuinseudulle, sillä se jännittää isoja määriä ihmisiä ja liikennettä. Ideaalein paikka Fraggelille olisi maalla/rauhallisella alueella. Tähän mennessä Fraggel ei ole vaikuttanut herkkähaukkuiselta.

19.1.2020
Fraggelin eilisen, ensimmäisen kotihoitopäivän kuulumisia:
💛Frägääjä, Frank, Frage💛(+Seppo, EI tosin mun hyväksymä lempinimi)
Ensimmäinen kokonainen päivä Suomessa! Uudet ihmiset on Fraggelin mielestä pelottavia, mutta kaikki koirat on lemppareita😊 Metsälenkit on parasta ja herra on ollut tähän asti täysin sisäsiisti.
Frage on mun ensimmäinen hoitolainen ikinä, joka nukkui ekan yön rauhassa itkemättä ja ravaamatta! Mä en tosin silti osannut nukkua, sillä pitihän mun kurkkia mitä uusi tulokas touhuaa😅

18.1.2020
Fraggel saapui eilen kotihoitoon. Tässä ensimmäisen illan kuulumisia:
Tullessaan Fraggel ilahtui valtavasti kun tapasi muut koirat. Ihmiset ovat jänniä, mutta koirat ihan parhaita.
Ilta on mennyt hyvin, pisut ja kakat on tulleet ulos. Sisällä vielä moni asia jännittää, mutta ulkona menee reippaasti häntä heiluen😊Ruoka ei ole vielä maistunut. Niin valtavan sympaattinen Fraggel!

Fraggel tarhalla

9.1.2020:
Fraggelilla on uutisia: kotihoitopaikka odottaa Suomessa! 🙂
Lenkillä tämä maalaispoika pelkäsi viereisen moottoritien liikennettä, joten edelleen oman kodin pitäisi sijaita rauhallisella alueella.