Odri

Odri kotihoidossa

17.11.2019
Odrin silmissä on jo levollisempi ilme. 😊 Samalla kun se rentoutuu siitä tulee koko ajan uteliaampi ja touhukkaampi. On kova tutkimaan paikkoja, availemaan ovia. Kiipeää varmaan helposti pöydille jos antaisi. Taitaa etsiä ruokaa. Varsinkin yöllä tuntuu katukoiran(?) vaistot heräävän ja Odri etsii syötävää ja tutkii paikkoja. Onneksi on tiukat ovet keittiöön. 😅 Ja olen tottunut ruokarosvoihin.Yritämme opettaa vähitellen Odrille "alas" "ei". Se änkee ihan lautaselle asti ja syliin syömään. 😂 Ja muutenkin ihan syliin ja viereen. Ei ole yhtään arka. Ruokapalkalla on kyllä helposti koulutettavissa. Vaikuttaa oppivan nopeasti. 😊 Yöllä Odrin on vielä vaikea löytää levollista paikkaa nukkua.

15.11.2019
Odrilla menee kotihoidossa mainiosti. Se on rauhallinen koira, joka suhtautuu lapsiinkin hyvin. Toisen koiran kanssa alkavat välit olla rennot, mutta toistaiseksi Odri on vastannut leikkiinkutsuihin kieltävästi, vielä ei ole sen aika.
Kotihoidossa on tullut vastaan ihan outoja juttuja kuten peilit ja rappuset. Peilattu on siis hartaasti ja häntää heiluttaen. 🙂 Rappusten kulku alkaa jo sujua, kun on valjaista tukien harjoiteltu.

Odri tarhalla

Odri on keskikokoinen podenconarttu, joka otettiin talteen kadulta. Se oli alussa hyvin sairas, eikä ole sen vuoksi ollut adoptio-ohjelmassamme. Nyt Odri voi hyvin, sen toipumista on seurattu useampi kuukausi, ja se pääseekin kotihoitoon Suomeen.
Odrin on ystävällinen ja ihmisiin luottavaisesti suhtautuva, reipas ja rohkea koira. Se kävelee hihnassa hyvin. Tarhalla Odri on rauhallinen käytökseltään. Toisten koirien kanssa Odri tulee toimeen oikein hyvin, mutta kissakotiin se ei sovi.
Ikäarvio noin 5 vuotta, korkeus noin 56 cm.

>