Niña

Niña kotihoidossa Suomessa

3.3.2021
Niña saapui Suomeen kotihoitoon muutama päivä sitten. Se asuu kerrostalossa, kavereinaan erikokoisia koiria, uroksia ja narttuja.
Kotihoitaja kertoo, että ensimmäisen levottoman vuorokauden jälkeen Niña on rauhoittunut ja alkanut rentoutua. Se kulkee kaupungin oloissa kuin vanha tekijä, hihnassa ihan vierellä ympäristöä tarkkaillen. Oikein hieno tyttö.
Työpäivän ajan Niña on ollut rauhallisena koiraseurassa ja kaikki ovat nukkuneet.
Niña on todella kiltti luonteeltaan, joten hoitotoimet ja käsittelyt ovat luonnollisesti sujuneet hyvin.
Niña seurailee ihmistä kovasti ainakin näin alkuun, niin sisällä kuin ulkonakin. Se ei arastele muita hoitoperheen koiria, mutta seurailee enemmän ihmistä. Ihminen on Niñan mielestä selkeästi parasta!
Lenkillä Niña kohtaa vieraat koirat kohteliaasti ja on kiinnostunut ihmisistä.
Energiaansa mummeli ei ole vielä keksinyt purkaa mihinkään luvattomaan. Ihan vielä se ei ole uskaltautunut leikkimään, mutta sen aika ei varmaan ole enää kaukana. Se ottaa paljon mallia muista koirista ja kulkee uusiin paikkoihin niiden vanavedessä, mutta uskaltaa jo koirapuistossa tutkia itsenäisesti mestoja.

Niña tarhalla

24.1.2021
Niña tavattiin tänään tarhalla. Mummeli on sterkattu ja pukeutuu haavapukuun. Verikokeet on otettu ja kaikki kunnossa, sekä sydän kuunneltu.
Mummeli on todettu terveeksi matkustamaan. ❤️