Zero

Zero etsii uutta kotia, koska yhteiselämä perheeseen syntyneen lapsen kanssa ei suju. Zero on pieni uros, 38 cm korkea, joka saapui Suomeen joulun alla vuonna 2015 ja on pian 7-vuotias. Zerolle etsitään siis kotia, jossa ei ole pieniä lapsia. Se on ollut ainoana koirana ja voi olla sitä edelleen.
Zero odottaa uutta kotia kotihoidossa 8.5.2021 alkaen, ja kuulumisia sieltä kerrotaan tiuhaan.

Zeron perhe kertoo:

"Zero on koirana herkkä, ei kaipaa äkkinäisiä liikkeitä tai kovia ääniä. Uusivuosi on vuoden inhottavin päivä. Muutenkin uusissa tilanteissa tuki on tarpeen. Nauttii todella paljon myös omasta ajasta. Tuppaa vahtimaan henkilöitään korvat herkkänä.

Kun Zero löytää henkilönsä, on hän rakastaa henkilöään suurella sydämellä. Zeron luottamuksen saaminen vie aikaa, mutta kun sen saa, on hän luotettava ystävä. Reviiriään Zero suojelee voimakkaasti. Luottaa naisiin helpommin kuin miehiin.

Rakastaa sohvaa, sohvan kuningas. Makoilut perheen kanssa sohvalla ja rapsutuksien saaminen on illan kohokohta. Kaikki ulkoilut, parasta mitä Zero tietää. Juokseminen pelloilla ja rannalla on Zeron yksi lempiasioista.
Jos kaipaat sänkyyn karvaista kuorsaajaa Zero on heti vapaaehtoisena tulossa.

Remmissä kulkee yleensä hyvin, jos toinen koira antaa itsestään ns. kuulua, Zero kyllä ei jää hiljaiseksi. Haukkuu ovikellolle. Kerrostalossa ei ollut haukkumisen kanssa ongelmia, rivitalossa haukkunut koirille joita näkee. Tykkäisi leikkiä muiden koirien kanssa. Zero on vain aika äänekäs ja raju leikkijä, joka pelästyttää usein muut koiran omistajat. Terriereiden kanssa tulee yleensä loistavasti toimeen, muutama paras koirakaveri jääkin Zeroa kaipaamaan. Isot mustat koirat kokee välillä uhkana.

Ei tule toimeen pienten lasten kanssa. Ongelma on ollut siitä asti kun Zero tuli meille. Rauhallisten lasten kanssa on tullut toimeen, mutta pienillä lapsilla tuppaa olemaan äkkinäisiä liikkeitä sekä villejä leikkejä jotka eivät sovi Zerolle. Zerolla oli kaksi todella rakasta hoitopaikkaa, joihin meni aina häntä heiluen hoitoon.

Zero oppii todella nopeasti uusia asioita, kunhan vain saa rauhallisen ja stressittömän kodin."Zero vuonna 2016

Zero adoptoitiin vuodenvaihteessa, mutta palaa etsimään kotia, koska yhteisymmärrystä perheen toisen koiran kanssa ei syntynyt. Zero on ihastuttava pieni uros, jonka alkuelämä ei ole ollut kovin ruusuinen, poika löydettiin maaseudulta puuhun sidottuna. Zero on kuitenkin mitä mukavin koira, ystävällinen ja utelias ihmisiä kohtaan, leikkisä ja kaikkien koirien kanssa erittäin hyvin toimeentuleva. Zero asuu häkissä, missä on useita uroksia, mutta ei provosoidu toisten rähinöistä. Hihnassa Zero kävelee reippaasti ja hyvin. Arvioitu syntymäaika 6/2014, korkeus n. 38 cm, paino 6,5 kg.

Zeron kuulumisia kotihoidosta >>