YAGO

Kotihoitajan kertomaa:

Yago on nyt ollut Suomessa kotihoidossa kolme päivää. Se on osoittautunut aivan ihanaksi iloiseksi ja ystävälliseksi pikkumieheksi. Hoitoperheessä on muitakin koiria, uroksia ja narttuja, ja mitään ongelmia ei ole ollut. Yago on sosiaalinen ja kohtelias toisia koiria kohtaan.

Yksin ollessaan Yago taitaa makailla kaikessa rauhassa, mitään pahaa ei ainakaan ole tehty, eikä annettua puruluutakaan ole kaluttu.

Yago ei ole haukkuherkkä, mutta toisten koirien haukkuun saattaa välillä yhtyä.

Tultuaan Yago merkkaili muutaman kerran, mutta on alun jälkeen ollut täysin sisäsiisti. Se ei ole tehnyt mitään pahaa sisällä, mutta mielellään kantaa esineitä, varsinkin kenkiä, lempituoliinsa ihailtavaksi.Yago tarhalla

Yago adoptoitiin tarhalta keväällä 2014, mutta se palautettiin tarhalle takaisin. Syyksi kerrottiin, ettei sitä voi ulkoiluttaa, koska se on aggressiivinen toisille koirille. Tällä hetkellä tarhalla se elää sekä urosten että narttujen kanssa ongelmitta, leikkii ja syö samassa tilassa. Se vaikuttaa sisäsiistiltä pojalta ja on erittäin hellyydenkipeä. Arvioitu syntymäaika 9/2009, paino 6,5 kg.