VALERIA (nyk. Siiri)

Siirin kuvia ja kuulumisia kotoa 08/2011

Hei kaikille!

Vietin viime viikon Piippolan ja Sulon kanssa meidän mökillä Itä-Suomessa mun vanhempien ja Valerian eli Siirin kanssa. Siiri on ihan mahdottoman ihana koira ja vaikuttaa todella onnelliselta! Siiri on kovin leikkisä ja kampeaa syliin aina kun on mahdollisuus ja vähintään tulee istumaan jalkojen väliin tai ihan sääreen kiinni. Kosketus ihmiseen pitää olla. :) Ja ihanaa oli nähdä, että Siiri sai Sulosta esiin aivan uusia puolia! Siiri ja Sulo ystävystyivät ja Sulo leikki Siirin kanssa ihan eri tavalla kuin Piippolan kanssa, jotenkin sievemmin ja hellemmin. Olivat välillä kuin paita ja peppu, Siiri kulki Sulon perässä ja kyhnytti koko ajan itseään Suloa vasten ja Sulo taas haki Siiriä leikkiin ahkerasti jopa sisätiloissa. Sellaista ei ole kertaakaan tehnyt Piippolalle, P:n kanssa leikkivät ainoastaan rajuja juoksu- ja nujuamisleikkejä ulkotiloissa.

Siiri loukkasi maanantaina vasemman etujalan kannuskynnen jollain tapaa, ei nähty mitä tapahtui, luultavasti jäi johonkin oksaan kiinni ja vääntyi. :( Tosi kipeä se oli ja siitä tuli verta, äiti soitti ell-päivystykseen ja saatiin sieltä hoito-ohjeita. Tiistaina kynsi sitten oli johonkin irronnut kokonaan, eikä sen jälkeen enää vauhtia haitannut. Keskiviikkona oli Siirillä maitohampaan poisto, ja sen yhteydessä Siiri sai pitkävaikutteisen antibiootin estämään tulehdusta. Keskiviikon Siiri oli aika kanttuvei, mutta iltaa kohden piristyi taas niin, että leikkikin olisi maistunut!

Näiden Siirin kesäkuvien myötä toivottelen teille kaikille oikein aurinkoista kesän jatkoa! :)

Valeria tarhalla

Valeria on n. 8 kk ikäinen (huhtikuu -11), n. 35 cm korkea ja viitisen kiloa painava tyttökoira.
Se on hyvin ystävällinen, iloinen, vilkas ja leikkisä. Jos tulevassa kodissa on koira, sen olisi oltava sellainen joka haluaa ja jaksaa leikkiä. Valeria on todella ihmisrakas. Valerian veritestitulokset ovat normaalit, ja se on steriloitu Koirien Turvakodin lääkäripankkikeräyksen varoilla.

Valeria oli Los Infiernoksen tarhalla varattuna Suomeen alkuvuodesta 2011, mutta ei päässytkään kotiin, sillä sen reisiluun päästä löytyi murtuma.

Valeria pääsi Koirien Turvakotiin odottamaan leikkausta, jota varten kerättiin lahjoitusvaroja. Leikkaus on suoritettu viikolla 14 ja se näyttäisi onnistuneen hyvin! Leikkauksessa poistettiin reisiluun vahingoittunut nivelpää.

Kiitos kaikille lahjoittajille myös meidän puolestamme!