Trebol

Trebol on pieni tarhalle löytökoirana tullut uros. Se on suhteellisen rauhallinen, ensimmäisen kerran tavattaessa vähän arka poika. Hetken tutustumisen jälkeen Trebol on oikein sympaattinen. Tarhalla Trebol asuu useamman nartun kanssa samassa häkissä ja tulee hyvin toimeen.
Ikäarvio noin kaksi vuotta, korkeus reilut 30 cm.

Kotihoitaja kertoo 20.9.2019:
Trebol oli tarhalla arahko, mutta kotihoidossa se on paljon rohkeampi. Trebol on ottanut paikat haltuun, tutkinut talon ja löytänyt muidenkin koirien hyvänä pitämät nukkumapaikat kuten sohvan selkänojan ja isännän nojatuolin. Se ei pistänyt pahakseen vaikka isäntäkin tunki myöhemmin samaan tuoliin.
Toisten koirien kanssa Trebol on tullut erinomaisesti juttuun. Se on käytöksensä puolesta sellainen, että muut koirat hyväksyvät sen nopeasti. Trebol ei tungettele ja on kohtelias, mutta ei kuitenkaan pelkää muita.
Ihmisiä Trebol seurailee niin sisällä kuin ulkonakin, mutta on aika itsenäinen koira kuitenkin. Se juttelee ihmiselle innostuessaan haukahtelemalla, nousee takajaloilleen ja huitoo etutassuillaan hauskan näköisesti. Ihmisen kosketus on vielä asia joka jännittää, siinä on ehkä pelkoa kiinniottamisesta, Trebol hidastaa ja pysähtyy vähän varuillaan. Rapsutus kuitenkin kelpaa ja kaikenlainen lirkuttelu laittaa hännän heilumaan.
Öisin nukkumapaikaksi on valikoitunut olohuoneen nojatuoli, ja siinä Trebol nukkuu koko yön rauhallisena.

Kotihoitaja kertoo 10.10.2019:
Trebolin kuvat kotihoidosta ovat melkein aina nukkumiskuvia, mutta oikeasti Trebol on hauska kaveri. Se on tuttujen kesken pusupoika ja todella hassu innostuessaan. Silloin se seisoo takajaloillaan ja vatkaa etutassuja ilmassa, eikä sutimiseltaan oikein pääse etenemäänkään. Samaa vatkausta se tekee myös selällään kun haluaa lisää rapsutuksia. 😍
Yöt Trebol nukkuu nykyisin kainalossa, kömpii sänkyyn samalla kuin ihmisetkin.
Trebol on edelleen vieraita kohtaan arka. Sen elämä sujuisi uudessa kodissa parhaiten jos olisi aidattu piha, missä voisi käydä pisulla itsekseen.
Toisten koirien kaverina Trebol on äärettömän hyvä ja sopuisa.