Toy

Toy tuli tarhalle laihana noin vuoden ikäisenä poikana, kaksi vuotta sitten. Se löydettiin Murcian puolelta Alcantarillan kylästä. Alkuaikoina Toy oli tosi villi, mutta nyt aikuistuttuaan siitä on kasvanut todella upealuonteinen koira. Kotia ei vaan ole löytynyt, vaikka Toy on tarhalla yksi hoitajan suosikeista luonteensa vuoksi.
Toy on keskikokoinen, ja sen kokoiset koirat jäävät usein paitsioon.
Toy on äärimmäisen ystävällinen ja rakastettava ihmisiä kohtaan. Se pitää myös lapsista paljon. Tarhalla käy vapaaehtoisia kävelyttäjiä, ja Toy lähtee kyllä kaikkien matkaan mielellään, mutta naiset ovat enemmän sen suosiossa, ehkä jonkun menneisyyden kokemuksen vuoksi.
Kävelyllä Toy käyttäytyy hyvin. Se vetää vähän aluksi innoissaan, mutta rauhoittuu sitten kävelemään ihmisen tahtia. Se ottaa herkästi kontaktin heti jos ihminen pysähtyy tai hidastaa, katsoo että mitäs nyt tehdään. Todennäköisesti Toy olisi mukava koulutettava, mukava koira jos haluaa jotain yhdessä puuhata.
Toy on viettänyt nyt suurimman osan elämästään tarhalla, mutta on onneksi päässyt mukaan lähiympäristön koiratapahtumiin. Siellä se on ollut onnessaan kaikesta huomiosta ja käyttäytynyt oikein hyvin, asettunut makuulle ellei mitään tapahdu.
Toisten koirien kanssa Toy on koko ajan tullut loistavasti toimeen.
Kotioloissa olisi Toylle varmasti paljon uutta opitavaa, mutta luonteensa puolesta se on helmi.
Toy on nyt arvion mukaan 3-vuotias ja noin 56 cm korkea.