Toby

Toby on parivuotias pienehkö uros, joka eli perheessä ennen tarhalle joutumistaan. Erotilanteessa Toby jäi toiselle osapuolelle, joka vei sen tappotarhalle muutaman kuukauden kuluttua turkki rastoilla ja hoitamattomana. Syytä ei tiedetä.
Perheessä asuessa Tobyn asiat on hoidettu mallikkaasti viime aikoja lukuunottamatta, siitä kertovat passin mukana seuranneet dokumentit. Toby on sirutettu kuten kuuluukin, samoin siitä on otettu vaadittava dna-näyte (Monet kunnat Espanjassa edellyttävät dna-näytteen ottoa koirilta, jotta kadulla olevista kakoista voidaan selvittää koiran omistaja ja sakottaa häntä.).
Sirurekisteriin Toby on merkitty yorkshirenterrieriksi, ehkä on pentuna myytykin sellaisena, mutta on selvästi suurempi. Toby on vankkarakenteinen poika.
Tarhalla Toby yrittää herättää ihmisen huomion. Häkistä päästessään se tekee pisukierroksen ja tulee sitten ihmisen luokse hakemaan rapsutuksia. Se on hyvin ystävällinen ihmisille. Hihnassa Toby kävelee hyvin.
Toisten koirien kanssa Toby tulee ongelmitta toimeen, mutta ei juurikaan leiki niiden kanssa. Jos häkissä on koiria, jotka ovat ruuasta tarkkoja, Toby odottaa sivussa ja menee syömään vasta niiden jälkeen.
Ikä 2 vuotta, korkeus vajaat 40 cm.

Toby pääsi tarhalta kotihoitoon Espanjassa. Se käyttäytyy kuulemma sisällä asunnossa hienosti, on sisäsiisti, leikkisä ja matkustaa mielellään autossa.