Teodoro

Teodoro on pieni uros, joka tuli tarhalle löytökoirana. Se on reipas ja pitää ihmisistä, on todennäköisesti ollut jonkun koirana aiemmin.
Teodoro on kaikin puolin mukava kaveri, joka tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Häkkitoverina sillä on vähän isompi uros.
Ikäarvio noin 1,5 vuotta.

Kotihoitaja kertoo 19.9.2019:
Teodoro on älyttömän iloinen, reipas ja mutkaton kaveri joka rakastaa kaikkia ja ei näy stressavan sen enempää. Autossa kävi heti tyytyyväisenä nukkumaan ja kotona kävi tutkii kaikki paikat, tyhjensi nirsojen pitkäkoipien ruokakupit, kalusi löytämänsä luun ja hyppäsi nukkumaan sänkyyn lasteni kanssa.
Teodoro on helppo ja ihana tapaus. Sisäsiisti, reipas, sosiaalinen. Puhuu hyvää koiraa. Teke tarpeensa ulos mutkitta. Ei stressaa esim toiseen huoneeseeen jäämistä. Helppo kouluttaa kun on perso ruualle.

Kotihoitaja kertoo 26.9.2019:
Lisää huomioita Teodorosta kun nyt useamman päivän ollut.Teo on oppivainen ja fiksu koira. Herkkujen ja huomion avulla on helppo opettaa mitä vain. Teo on melko sisäsiisti. Muutamat pissat tullut sisälle eli tarvitsee kyllä sisäsiisteysopetusta kuin pennun kanssa, eli ulos heti unien ja ruokailujen jälkeen. Teo on energinen koira joka tarvitsee tekemistä. Ei ole kuitenkaan tuhonnut mitään vaikka luita ei ole tarjolla kuin silloin kun itse olen paikalla
Teo tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ja ystävystyy pian. On kivasti niin pitkäkoipien, kuin pienen chihuahuan kanssa. Joskus leikit ovat rajuja ja Teo tykkäisi tarttua toisen kinttuun.
Alkupäivinä Teo haukkui ulkona epäilyttäviä asioita kuten rollaattorilla kulkevia, rekkoja ja pyöräilijöitä. Mutta on lopettanut sen kun on huomannu että vaarattomia.
Alkupäivinä Teo ei haukkunut sisällä yhtään, mutta nyt on aloittanu naapurikyttäyksen. Meidän asunto on 1 krs ja ihan asuntoa vastapäätä on taloyhtiön pyörävarasto ja kerhohuone. Nyt haukunnalla aina ilmoittaa kun pihalla liikutaan. Yksinolo ei ole Teolle mikään ongelma. Yksin ollessa ei hauku eikä tuhoa paikkoja eikä valita. Käy nukkumaan. Myös koirakavereita kutsuu leikkiin haukkumalla.
Hihnassa oppinut nyt jonkin verran olemaan vetämättä.
Autossa Teo kulkee mielellään.