Sparrow

Sparrow on pieni poikakoira, jonka poliisi oli vienyt tarhalle. Joku mies oli soittanut ja ilmoittanut portillaan olevasta koirasta, jonka etujalka on kääritty siteisiin.
Jalka kuvattiin ja tutkittiin, siinä oli kepillä lastoitettu murtuma, joka leikattiin ja korjattiin. Jalan asento ei ole aivan ihanteellinen, jalka on hieman kääntynyt sivulle murtumakohdasta. Sparrow pääsi toipumaan kotihoitopaikkaan Espanjassa. Hoitopaikassa on kaksi muuta koiraa, kani ja papukaija. Sparrow tulee muiden eläinten kanssa hyvin toimeen. Se on eloisa koira, joka juoksee, hyppii, leikkii ja lenkkeilee mielellään.
Sparrow on suloinen ja kiva poika, joka on mielellään ihmisen kanssa, makailee sylissä ja vieressä sohvalla. Se on vähän vilunarka ja arvostaa peittoja. Toisten koirien kanssa Sparrow leikkii paljon, joten olisi kiva jos sen kodissa olisi toinenkin leikkisä pieni koira. Työpäivien ajan Sparrow on ongelmitta eläinkavereidensa kanssa, mutta on välillä ollut mukana toimistossakin.
Ihan yksin, ilman muita koiria jäädessään Sparrow haukkuu ja itkee aluksi, mutta hiljenee sitten ja menee sohvalle nukkumaan. Mitään tuhotöitä se ei ole tehnyt missään vaiheessa.
Sparrow on hyvin tottelevainen poika, tulee kutsuttaessa mielellään luokse.
Vähän draamakuninkaan vikaa siinä on; se huutaa tai tärisee aika herkästi jos jotain tapahtuu, vaikkei tilanne niin paha olisikaan.
Sparrow on hyvin hento ja siro. Se on noin 34-35 cm korkea ja painaa vain 3 kg. Ikäarvio 1 vuosi.