Scooby

Scooby kotihoidossa

29.10.2020
Scooby on fiksu ja hieno persoona, umpikiltti, hyväntahtoinen ja hyvähermoinen.
Scooby ei ole ollut pitkiä aikoja yksin, mutta tunti -pari silloin tällöin. Se on rauhoittunut kivasti oven taakse kaverin kanssa silloin kun tarpeen. Ehkä 5-10min saattaa kävellä tai hyppiä siellä ovia vasten jonka jälkeen nukahtaa. Koirakaveri on todella tärkeä vaikkei muuten vaikutakaan välttämättä siltä.
Yöt Scooby nukkuu rauhassa ja päivisin tykkää puuhastella koiramaisia juttuja. 🤪 Perään pitää katsoa mitä touhuaa, koska hetkessä voi pureskella jotain rikki jos keksii aloittaa, mutta pyrkii selkeästi toimimaan toivotusti. Tarttuu leluun heti mielellään kun vaihtarin tarjoaa.🧡
Pitkistä lenkeistä tykkää ja metsässä alkaa olla enenevässä määrin hajujen perään. Lenkillä alkaakin olla aikamoinen veto päällä, varsinkin jos on paljon eläinten hajuja.

Scooby tarhalla

Scooby on isokokoinen poikakoira. Se on osoittautunut tarhalla oikein mukavaksi ja sosiaaliseksi koiraksi.
Scooby on saattanut aiemmin elää ihmisten kanssa, sillä se on ystävällinen ja tottelevainen sekä kävelee hihnassa hyvin.
Yhteiselämä toisten koirien kanssa tarhalla on sujunut hyvin. Se on jakanut häkin galgonartun kanssa ja tullut hienosti juttuun. Pihalla toisten koirien kanssa se on juossut paljon ja leikkinyt leluilla ja palloilla joutumatta ongelmiin.
Scooby on tosi ystävällinen, mutta leikkisä ja vauhdikas. Koska kokoa on lähes pienen ponin verran, sopisi sille parhaiten koti, missä omaehtoinen liikunta on mahdollista omalla aidatulla pihalla. Koirakavereiden olisi hyvä olla sen kokoisia, että leikkiminen on turvallista.
Arvioitu syntymäaika 6/2018, korkeus 72 cm.
Scooby on taatusti yksi maailman kilteimmistä koirista. Se on vielä pentumainen ja saattaakin olla ikäarviotaan nuorempi, iso vauva vielä.