Roni

Roni on pieni uros, joka kuljeskeli itsekseen ja toimitettiin tarhalle. Se on tosi mukavanoloinen ja sosiaalinen poika, joka leikkii mielellään toisten koirien kanssa. Roni ei vaikuta tarhalla aralta.
Ikäarvio 1-2 vuotta, korkeus noin 35 cm.

26.6.2019
Tarhalla voi sattua ja tapahtua, vaikka yritettäisiin olla varovaisia. Hoitajan sijainen laittoi vahingossa Ronin väärään häkkiin ulkoilun jälkeen, ja toinen uros puri sitä pahasti jalkaan.
Roni on ollut toukokuusta lähtien hyvässä kotihoidossa Espanjassa ja jalkaa on hoidettu eläinlääkärin valvonnassa. Paraneminen on vienyt aikaa, mutta haava on umpeutunut vähitellen ja Roni käyttää jo jalkaa.
Roni alkaa olla valmis kotiutumaan.
Kotihoitaja kertoo, että Roni on hieno pieni koira. Se elää sovussa hoitoperheen koirien kanssa ja on ollut sisäsiisti. Roni nukkuu yönsä kainalossa ja matkustaa autossa rauhallisesti.

15.7.2019
Roni saapui Suomeen kotihoitoon 13.7.2019. Hoitopaikassa on viisi koiraa ennestään sekä samaan aikaan hoitoon tulleet Mina ja Hugo.
Roni vaikuttaa todella hienolta pikkumieheltä. Se tulee hyvin toimeen koirajoukossa, on hyvin leikkisä ja juokseekin paljon aidatulla pihalla varsinkin Minan kanssa. Se osaa hyvin antaa toiselle koiralle tilaa tarvittaessa eikä ole tunkeileva.
Sylissä Roni viihtyy mielellään, myös pihalla, missä se saattaa tarkkailla muiden touhuja pitkään sylistä käsin.