ROMEO

Romeo kotihoidossa:

Romeo on iloinen ja vilkas pieni uros, jolla on terrierin temperamentti. Se pitää ihmisistä, mutta esimerkiksi hoitotoimenpiteiden tekeminen vaatii luottamuksen syntymisen ensin. Lähtökohdat ovat Romeolla olleet niin huonot.

Romeo tulee hyvin juttuun kaikkien ihmisten kanssa eikä tosiaan vaikuta aralta tai varovaiselta, ennemminkin pieni adhd mitä tulee käytökseen. On ollut toisen koiran kanssa pieniä aikoja yksin, jolloin on muuten mennyt hyvin, mutta ilmeisesti stressannut sen verran, että on pissannut sisälle.

Toinen koira on pieni narttu, jonka kanssa leikkivät aika vauhdikkaasti. Narttu asettaa rajat ja Romeo osaa perääntyä tarvittaessa.

Romeo piilottelee puruluita pitkin asuntoa ja viettää pitkiä aikoja ikkunalaudalla katsellen ulos.

Kaupunkiympäristössä liikkuminen sujuu hyvin, Romeo on matkustanut jo raitiovaunulla ja ollut töissäkin mukana.

Romeo tarhalla:

Romeo on pieni uros, jonka tähänastinen elämä on ollut kovaa. Se eli pentuna perheessä, joka ruokki sitä tuttipullolla ja näki vaivaa että pentu selviää. Myöhemmin perhe ei kuitenkaan epäröinyt hylätä Romeota, ja eräs sukulainen vei sen maalle tontille, missä se eli puolen metrin ketjulla aidassa kiinni. Useat ihmiset heittivät sille aidan yli ruokaa ja huopia nukkumista varten.
Kun Romeo haettiin pois, sillä oli pannan ja turkin rastojen aiheuttamia haavoja ihossaan.
Romeo on nyt ollut vähän aikaa sijaiskodissa. Se on kotona superrauhallinen, mutta kadulla vilkas ja energinen. Tähän mennessä se ei ole haukkunut ollenkaan. Se pitää ihmisistä ja on hyvin hellyydenkipeä, köllöttelee mielellään selällään rapsuteltavana. Miehiin Romeo ei oikein luota, tarvitsee aikaa hyväksyäkseen.
Tyttökoirista Romeo pitää kovasti, uroksista ei niinkään. Arvioitu syntymävuosi 2008, korkeus n. 30 cm.