Pocholo

Pieni papparainen nimettiin tarhalla Pocholoksi ennen kuin sen surullinen tarina oli tiedossa, koska se reagoi tähän nimeen. Vanha nimi oli ollut Lobo.
Tarhan koirien hoitaja oli käymässä tappotarhalla ja jo poistumassa, kun hän näki toisen koiran käyvän Pocholo-papan kimppuun. Häntä säälitti pieni pappakoira, joka sitten pääsi mukaan adoptiotarhalle. Pocholon tiedot saatiin tappotarhalta muutaman päivän jälkeen, ja selvisi että sen oli perhe toimittanut sinne. Löytyi puhelinnumero, mihin soitettiin jotta saataisiin selville ikä ja mitä oli toiselle silmälle tapahtunut. Puheluun vastasi tyttö, joka kertoi Pocholon olleen tätinsä koira. Täti oli kuollut muutama päivä ennen Pocholon tappotarhalle viemistä. Tyttö kertoi Pocholon olevan 10-11 vuotta vanha, ja silmä oli vaurioitunut jo pentuiässä terävän kasvin pistettyä siihen.
Tarhalla Pocholo käyttäytyy hyvin, se tulee kaikkien koirien kanssa toimeen, on hyvä kaveri samassa häkissä asuvien kanssa. Pocholo käytettiin eläinklinikalla tarkastuksessa, ja todettiin oikein hyväkuntoiseksi ikäisekseen. Sydän on hyvässä kunnossa, samoin veriarvot. Klinikan odotushuoneessa oli vieraita koiria ja kissoja, eikä Pocholo piitannut niistä mitään, katseli vain ystävällisenä. Koska Pocholo on terve koira, voisi se vielä lentää vaikka Suomeen eläkepäivikseen. Pocholo annetaan adoptioon erityisehdoin iän vuoksi. Arvioitu syntymäaika 4/2006, paino 8 kg.