PAULO (nyk. Buko)

Kuvia ja kuulumisia Bukosta kotona 07/2011

Meillä oli niin ihana kesäloma yhdessä. Pystyin olemaan kuukauden putkeen lomalla kerrankin. Lähdettiin heti kahdeksi viikoksi koko perhe pohjoiseen kiertelemään sukulaisia. Oltiin Muhoksella, Kajaanissa ja Kuusamossa vietettiin kokonainen viikko. Kuusamossa Buko nautti olostaan, kun siellä Pekan isällä on hehtaarin kokoinen aidattu tontti järven rannalla. Sai siis viikon olla vapaana ja juosta rauhassa pihalla toisen koiran Honeyn kanssa. Käytiin myös Rukalla kävelemässä ja Buko pääsi myös laavulle makkaranpaistoon. Buko oli kyllä sen viikon jälkeen aika poikki, kun jäi päiväunet useasti väliin. Kuusamossa Buko myös ui ensimmäisen kerran ja hauskaa oli.

Tämän jälkeen lähettiin Bukon kanssa kahdestaan käymään minun sukulaisten luona Hämeessä. Oli tosi helteiset ilmat ja ajettiin vain aamuisin tai myöhään illalla, koska meidän autossa ei ole ilmastointia. Buko kyllä omaan tapaansa nukkuu auton takapenkillä turvavöissä tassut kohti kattoa. Pitäisi ottaa tästä joskus kuva, on niin rento kaveri.

Viimeinen viikko oltiinkin ihan kotosalla. Uitiin ja oltiin paljon ulkona. Tänään, kun lähdin töihin, niin tuli kyllä ihan tippa silmään. Meillä on Bukon kanssa sellainen traditio, että lähetän lentosuukkoja, kun olen lähdössä, jos ei pääse mukaan. Buko tietää tästä, että nyt joutuu jäämään kotiin. Painoi pään alas ja hyppäsi sänkyyn takaisin nukkumaan Pekan viereen. Pekkahan on vielä kuukauden lomalla, kun opettajilla on pitkä kesäloma...

Ollaan Bukon kanssa menossa ensi viikolla kokeilemaan toko koulutusta, jos siitä tulisi meille uusi harrastus. Buko osaa jo peruskäskyt, mutta hauskaa aloittaa uusi harrastus yhdessä ja oppia uutta. Bukosta on muuten tullut aika mammanpoika, onkin saanut uuden lempinimen Mamuli :)

Aurinkoista kesän jatkoa täältä meiltä!!!Bukon kuulumisia ja kuvia kotoa 05/2011

Laitan kuulumisia ja kuvia meidän pikku pojasta. Eilen tosiaan oli trimmausaika klo. 17.00. Jännitti suuresti millaiseksi meidän karvaturri muuttuu. Olin yllättynyt, kun en saanutkaan jäädä Bukon kanssa, vaan minut passitettiin muualle odottamaan tunniksi. Kun menin Bukoa hakemaan, niin aika puliksi olivat pojan ajaneet. No, kesä tulossa, joten tämä uusi lyhyt malli on varmasti Bukolle kivempi ja helpompi.

Buko on edelleen niin mainio ja meidän talon asukkaiden suosikki. Buko osaa kyllä hurmata kaikki ja on niin kovin sosiaalinen.

Meillä siis edelleen kaikki hyvin tai oikeastaan Super hyvin. Buko on sellainen Rakkaus –Pakkaus ;)

Ohessa kuvia ja yhdessä kuvista on Bukon ystävä Laku, josta kerroin aikaisemmin, että on ollut meillä hoidossa. Tulivat mainiosti toimeen keskenään.

Bukon kuulumisia ja kuvia kotoa, kevättalvi 2011

Tässä kuvia meidän mainiosta Bukosta. Nauttii täysin siemauksien elämästä :) Suosikki köysilelu on melkein jo tuhottu, joka on kuvassa.

Toisiin koiriin ja ihmisiin Buko suhtautuu mutkattomasti. Meidän lähellä on monia koirapuistoja ja iso keskuspuisto missä on mahtava lenkkeillä yhdessä. Ollaan uskallettu kerran jo koirapuistoon ja heti saatiin uusia kavereita. Buko nauttii, kun saa leikkiä ja temmeltää.

On se vain niin suloinen.

Istua jo osataan, muita juttuja vielä harjoitellaan. Pari vahinkoa on sisälle sattunut, mutta muuten on täysin sisäsiisti. Kauheasti vaan kehutaan ja palkitaan aina kun ulos tarpeet tehdään. Muutenkin on super kiltti, hieman jukuripää, mutta se on vaan hyvä, että on luonnetta ja persoonaa.

Katsotaan kesällä millainen uimamaisteri Bukosta paljastuu, kun vedet lämpiää. Luulen, että on oikea vesipeto.


Paulo tarhalla

Paulo on noin 35 cm korkea uros. Eläinlääkärin arvion mukaan Paulo on noin 1,5 vuotta. Se tullut tarhalle muutama viikko sitten ja kaipaa kovasti ihmisen seuraa, jää itkemään kun sen luota poistutaan. Poika kävelee hihnassa hienosti. Paulo on erittäin ystävällinen toisia koiria kohtaan.

Paulon veritestitulokset ovat normaalit.