Niña

Niña kotihoidossa Suomessa

3.3.2021
Niña saapui Suomeen kotihoitoon muutama päivä sitten. Se asuu kerrostalossa, kavereinaan erikokoisia koiria, uroksia ja narttuja.
Kotihoitaja kertoo, että ensimmäisen levottoman vuorokauden jälkeen Niña on rauhoittunut ja alkanut rentoutua. Se kulkee kaupungin oloissa kuin vanha tekijä, hihnassa ihan vierellä ympäristöä tarkkaillen. Oikein hieno tyttö.
Työpäivän ajan Niña on ollut rauhallisena koiraseurassa ja kaikki ovat nukkuneet.
Niña on todella kiltti luonteeltaan, joten hoitotoimet ja käsittelyt ovat luonnollisesti sujuneet hyvin.
Niña seurailee ihmistä kovasti ainakin näin alkuun, niin sisällä kuin ulkonakin. Se ei arastele muita hoitoperheen koiria, mutta seurailee enemmän ihmistä. Ihminen on Niñan mielestä selkeästi parasta!
Lenkillä Niña kohtaa vieraat koirat kohteliaasti ja on kiinnostunut ihmisistä.
Energiaansa mummeli ei ole vielä keksinyt purkaa mihinkään luvattomaan. Ihan vielä se ei ole uskaltautunut leikkimään, mutta sen aika ei varmaan ole enää kaukana. Se ottaa paljon mallia muista koirista ja kulkee uusiin paikkoihin niiden vanavedessä, mutta uskaltaa jo koirapuistossa tutkia itsenäisesti mestoja.

Niña tarhalla

24.1.2021
Niña tavattiin tänään tarhalla. Mummeli on sterkattu ja pukeutuu haavapukuun. Verikokeet on otettu ja kaikki kunnossa, sekä sydän kuunneltu.
Mummeli on todettu terveeksi matkustamaan. ❤️

Niña on jo seniori-ikäinen pointterineito, joka pelastettiin kasteluvesiputkesta. Asoka Orihuelan tarhan puhelin soi eräänä aamuna, vesirummusta oli kuultu koiran itkua ja apua tarvittiin. Sieltä löytyi Niña.
Niña on oikein sympaattinen ja liikuttava tyttö, joka on alussa vähän ujo. Se on hyvin rauhallinen ja sopuisa. Toisten koirien kanssa se tulee hyvin toimeen. Niñan suhtautumista kissoihin on myös kokeiltu, ja se välttelee niitä. Todennäköisesti elämä kissojen kanssa onnistuisi.
Tällä hetkellä Niña pelkää häkkinsä ulkopuolella tarhalla, koska toinen koira oli käynyt sen päälle. Sitä saa houkutella pitkään ovesta ulos.
Niña on vaatimattoman ja vähään tyytyväisen oloinen koira, jolle soisi mukavat eläkepäivät lämpimässä kodissa.
Arvioitu syntymäaika 21.12.2012.