Nina

Nina on pieni tyttöpentu, joka tuli tarhalle sisarustensa ja vanhempiensa kanssa. Se on vilkas ja iloinen, siro tyttö, joka kasvanee pienehköksi tai keskikokoiseksi. Nina on häkissä toisten pentujen kanssa rohkea ja innokas tekemään tuttavuutta. Sillä on kuitenkin hyvin vähän kokemusta häkin ulkopuolisesta maailmasta, joten uudet asiat jännittävät.
Ninan iäksi on arvioitu syyskuun alussa noin 4 kk.

Pentujen tarina: Naapurusto soitti hakemaan vapaana juoksentelevat kolme aikuista koiraa ja kahdeksan pentua talteen. Toinen aikuisista nartuista paljastui tarhalta pentuna adoptoiduksi Ninaksi, jota perhe ei ollut adoptiosopimuksen mukaisesti steriloinut. Nartuista kumpikin imetti pentuja, mutta perheen kertoman mukaan Nina on niiden emä.
Pennut olivat hoitamattomia mutta muuten hyväkuntoisia. Ne jäivät tarhalle, kuten pentuja hoitanut vanhempi narttu Yancakin. Ninan ja pentujen isän omistajaperhe halusi ikävä kyllä takaisin, mutta onneksi Nina ehdittiin steriloida kuten aiemmassa adoptiosopimuksessa oli sovittu.
Pennut ovat kasvaneet tarhalla ja saaneet tarvittavat rokotukset.
Häkin ulkopuolelta otetussa kuvassa vasemmalla isäkoira verkkoa vasten, imettämässä hoitotäti Yanca, emä Nina oikealla (musta koira, valkoista päässä).