Niilo

Niilo kotihoidossa Suomessa

19.1.2021 kotihoitaja kertoo:
Toka yö vinguttiin levottomasti koko yö, oli sydäntä raastavaa. Nukkui mun vieressä ja läpsi tassullaan mua ja nuoli naamaa. Kolmas yö meni hienosti ja nukkui rauhallisesti koko yön. Aamu alkoi hännän heilautuksilla ❤️. Tarpeet tehnyt hienosti ulos. Tänään jo haisteltiin maata kun ekoina päivinä ihmeteltiin ilmaa. Alkaa tottumaan jo meidän lapsiin myös. Seuraa mua joka paikkaan. 💕💕

17.1.2021 Niilon sunnuntaipäivää:
Muutama kuva tältä päivältä, sohva löytynyt, ruoka maistuu, lenkillä ihmeteltiin kaikkea ja kuljettiin rauhallisesti, lumeen outoa pissata joten pissaa vain pihaan auton taakse samaan paikkaan. 💕 yö nukuttiin hyvin.

Niilo Espanjassa

Niilo on noin 11 kuukauden ikäinen galgomix-nuorukainen, joka etsii kotia veljiensä Pepen ja Tassun kanssa. Ne ovat ei-toivottuja pentuja, jotka on hoidettu kotioloissa ja joita on kohdeltu hyvin. Hyvien ja luotettavien kotien löytäminen tämän tyyppisille koirille Espanjasta on kuitenkin vaikeaa.
Pentueen isä on galgo-tyyppinen hiekanvärinen koira, emä puolestaan brindle podenco-mix. Kumpikin vanhemmista on mukava ja tasapainoinen koira.
Niilon ja sen veljien luonteissa ei ole isoja eroja. Niilo on mukavan ja tasapainoisen oloinen poika, ystävällinen ja kiltti ihmisille. Se katsoo hetken vieraita kauempaa, mutta ei vaikuta aralta. Se on kuitenkin tästä kolmikosta varovaisin ja ihmisrakkain, ei piittaa niin paljon muiden koirien touhuista.
Pennut ovat eläneet hyvin suojattua elämää, eivätkä nähneet maailmaa, joten uudessa kodissa pitää varautua siihen, että moni asia on outo, ja uusiin asioihin ja paikkoihin pitää totutella vähitellen ja turvallisesti.
Laumadynamiikka on vaihdellut kuukausien varrella alkuperäisen, isomman pentulauman pienentyessä, eikä selvästi näy väistyjiä tai päällepäsmäreitä.
Niilo ja veljensä ovat ikäänsä nähden aika rauhallisia, johon osasyynä on varmasti se, että ne ovat saaneet juosta vapaana isolla aidatulla pihalla koko pentuaikansa, ja saaneet riittävästi liikuntaa.
Tämän tyyppisillä koirilla on yleensä sen voimakas metsästysvietti, että vapaana pitäminen aitaamattomalla alueella on mahdotonta.
Syntymäaika 15.1.2020, paino 32 kg, korkeus yli 70 cm.

28.12.2020
Tassu, Pepe ja Niilo kävivät tänään kaupungissa kastroitavina. Edellisellä kerralla jännitti niin paljon, että hihnassa kävely ei onnistunut oikein mitenkään. Nyt asiaa oli kypsytelty, ja jokainen käveli omin jaloin pienellä avustuksella autosta klinikalle. Hienoja poikia, edistyminen tapahtuu välillä yllättävänkin nopeasti.
Klinikalla pojat olivat tyylinsä mukaisesti hyvin rauhallisia.
Nyt on annettu kaikki rokotukset kahteen kertaan, sekä tehty tautitestit. Kaikkien testitulokset olivat negatiiviset eli puhtaat.
Tassu, Pepe ja Niilo etsivät koteja, joissa on koirakavereita odottamassa ja helpottamassa sopeutumista.
Kodin olisi oltava rauhallisella paikalla, oma aidattu piha on ehdoton plussa. Sopeutuminen ja tottuminen uusiin asioihin näyttää tapahtuvan näillä maalaispojilla onneksi nopeasti.
Tassu, Niilo ja Pepe matkustavat Suomeen tammikuun puolivälissä. Ne etsivät koteja tai kotihoitopaikkoja.