Nakki

Nakki kotihoidossa

9.2.2020
Nakin ensimmäiset kuulumiset kotihoidosta!
Yöllä haisteltiin rauhassa lähiympäristö ulkoa, se oli jännää koska jänniä ääniä ja pimeää.
Sisälle tuleminen oli myös aika jänskää koska uusi ja ihmeellinen paikka, lasiovista oman kuvan heijastuminen kummastutti. ☺️ Kotona odotti kaksi karvaystävää Mack papparainen 14 vee ja Auringonkoira Lulu 10 vee. Mack otti Nakin vastaan hyvin rauhallisesti ja tsempaten. Lulu hieman murisi, koska pomo ja hänen reviiri. 😄 Siinä sitten hetki ihmeteltiin ja pedattiin makuuhuoneeseen Nakille oma peti, jossa hän nukkui todella rauhallisesti koko yön. ❤️ Aamulla lenkille ihmetlemään laajemmin uusia paikkoja. Lenkki meni yllättävän hyvin kaikin puolin. 👍 Aamuruoka kanariisi rypsiöljyn kera maistui todella hyvin ja dental stick vielä päälle! 😋 Nyt päikkärit!

Nakki tarhalla

24.1.2020
Nakista on kehkeytynyt veikeä ja hellyydenkipeä koira, joka on mielellään lähellä ja rapsuteltavana. Edelleen sen käytös on vähän varovaista, ja se vaikuttaakin aika herkältä pojalta.
Hihnakävely on vielä vaiheessa, mutta toisen koiran vanavedessä alkaisi varmasti sujua pikkuhiljaa.
Tarhalla Nakki tulee hyvin toimeen koirakavereidensa kanssa, se on kohtelias eikä tungettele liikaa. Se näyttää katsovan toisista koirista mallia miten joissakin tilanteissa toimitaan.
Koirakaveri olisikin tulevassa kodissa hyvä olla.

6.1.2020:
Hauska pieni Nakki alkaa olla ihan sylipoika. Reipas mies.

Nakki on pienikokoinen uros, joka tuli tarhalle löytökoirana. Se on suloinen tapaus, aluksi ujohko, mutta hetken katseltuaan seurustelee riemukkaasti.
Kun häkin ovi avattiin ja kaverit rynnistivät ulos, jäi nakki häkkiin katselemaan. Mieli olisi tehnyt mukaan, mutta ei uskaltanut. Nameja Nakki kyllä kurkotti ottamaan. Jään mursi lopulta ihmisen imitoima leikkiinkutsu, ja sen jälkeen Nakilla olikin yhtä joulua: kivoja ihmisiä, huomiota, rapsutuksia, nameja...
Nakki on hyvin kontaktihakuinen ja kiva poika.
Se asuu samassa häkissä toisen uroksen ja nartun kanssa ja tulee hyvin toimeen.
Ikäarvio 1 vuosi, korkeus noin 35 cm.