Morgan

Morgan kotiutui pari viikkoa sitten, mutta aina asiat eivät mene yrityksestä huolimatta kuten toivoisi. Morgan palaa etsimään kotia.
Morgan on pieni poikakoira, joka löydettiin kadulta Murcian Lorcasta yhdessä toisen koiran, Galletan kanssa.
Morgan on mukava ja leikkisä koira, joka on mielellään ihmisten seurassa. Toisten koirien kanssa se tulee sinänsä hyvin toimeen ja ulkoilee kaikkien kanssa pihalla, mutta saattaa joissakin tilanteissa pyrkiä vähän dominoimaan. Tyttökoirat ovat sille parempia seuralaisia.
Ikäarvio 2-3 vuotta, korkeus noin 30 cm.

24.9.2019:
Pikkuinen Morgan etsii kotia Suomessa kotihoitopaikasta käsin.
Morgan on koira, jolla on taipumus ottaa yksi perheenjäsen voimakkaasti omaksi ihmisekseen. Se on hänelle aivan ihana kainaloinen, joka on aina lähellä, napittaa silmiin ja heiluttaa häntää. Muita perheenjäseniä se saattaa haukkua aluksi, mutta oltuaan reilun viikon nykyisessä kotihoitopaikassaan suhtautuu jo aika neutraalisti. Nameja antavat vierailijat ovat mukavia, samoin kadulla tavatut lepertelevät tädit.
Muutaman tunnin yksinolot koiraportin takana ovat sujuneet hyvin, Morgan on rauhallinen niin lähdettäessä kuin palattaessakin. Koirakaveri on ollut portin toisella puolella.
Kotihoitajan tyttökoiraan Morgan on suhtautunut hyvin ja kunnioittanut iäkkäämmän koiran viestejä.
Morganin hihnakäytös on pääpiirteissään hyvää, se kävelee mukavasti, mutta vetää jos näkee jotain kiinnostavaa kuten muita koiria, oravia tai lintuja. Jos seurassa oleva koira haukkuu muita koiria, Morgan yhtyy haukkuun mutta ei ole aloittanut itse. Morgan on hyvää lenkkiseuraa, jonka kanssa tunnin lenkit sujuvat kepeästi ja reippaasti.


Morgan saapui Suomeen ensin kotihoitoon, mutta adoptoitiin nopeasti. Kotona Morganin kanssa tuli ongelmaksi se, että Morgan otti perheenäidin tärkeäksi ihmisekseen, mutta ei olisi hyväksynyt muita perheenjäseniä. Kyse oli sekä resurssien, tärkeäksi katsomiensa asioiden, puolustamisesta että luottamuksen puutteesta muihin perheenjäseniin.
Morganille sopisi parhaiten aikuisperhe, jolla on koirakokemusta ja halua tehdä töitä Morganin sopeutumisen eteen.