MIGUEL

Miguelin kuvia kotoa (syksy 2011)

Miguelin kuulumisia ja kuvia kotona (kesä 2011)

Miguel on ollut meillä reilut kaksi viikkoa ja hyvin on mennyt. Rayo, 4-vuotias espanjalainen kulkuri, on ottanut uuden tulokkaan melko hyvin vastaan. Aluksi tosin vähän mökötti, ei tiennyt oikein miten suhtautua, vaan vetäytyi taka-alalle. Pikku hiljaa leikit alkoivat sujua ja nyt ovat jo hyvät kaverukset.

Tarkoituksena oli ottaa Rayolle pieni ja söpö kaveri, mutta tulikin pitkäjalkainen laiha honkkeli, joka ei tiennyt itsekkään miten koipiinsa suhtautuisi (olivatkohan kasvaneet yhdessä yössä?). Nyt on saanut jo vähän lihaa luiden ympärille ja alkaa näyttää enemmin koiralta kuin rusakolta. Kaikesta huolimatta Miguel on todella hurmaava herra ja sopii meille oikein hyvin. Miguel on todella reipas, ei hauku ja tulee tervehtimään kaikkia iloisesti. Se on alusta asti ollut kuin kotonaan.

Ollaan ulkoiltu metsässä paljon ja Miguel on ollut alusta asti vapaana, ei lähde mihinkään. Sen lempipuuhia on ojissa ja mudassa lutraaminen, niinkuin kuvista näkyy. Nyt odottelemme kesää ja lämpimiä vesiä, jotta pääsemme puhtaisiin vesiin puljaamaan.

Terveisin Miguel, Rayo ja emäntä

Miguel tarhalla

Miguel on pieni 6kk ikäinen uros.
Korkeus 32 cm, pituus 45 cm ja paino 7 kg
Miguel on todella mukava, ihana pentu. Se rakastaa kaikenlaisia hellyydenosoituksia ja tulee toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa.

Miquelin veritestitulokset ovat normaalit.

Asoka