LUNA

Lunan kuulumisia ja kuvia kotoa

Istutaan tässä Lunan kanssa vierekkäin ja ollaan jo paljon reippaampia kuin aikaisemmin. Ilmeisesti rupeaa Luna jo ymmärtämään että omalla reviirillä ollaan, näytti nimittäin jo vahtikoiran elkeitä kun aamusta yläkerrasta tuli nuorin poika alas, piti pikkuisen murista ja haukkua hennolla äänellä ennenkuin näki kuka sieltä tuli!! Lenkillä tykätään käydä tosi kovasti ja yhtään vahinkoa ei ole tullut sen parin jälkeen sisälle. Matolääke laittanut mahan veteläksi mutta vasta tänään, koitetaan jos tuo naudan mahalaukku sitä tasoittaa.

Vaikuttaa todella sosiaaliselta tapaukselta kunhan pääsee tuosta arkuudestaan ajan kanssa eroon, kaikki tuntuu olevan uutta ja ihmeellistä eikä mikään ihme!! Aivan ihana ja herttainen neiti ja takuulla loppuelämänsä hellyttävän uskollinen ystävä!!Luna tarhalla

Luna on 3-vuotias pieni narttu, joka tulee sekä urosten että narttujen kanssa toimeen. Luna saattaa aluksi olla hieman ujo, mutta paljastuu jo viiden minuutin jälkeen ihanaksi ja pohjimmiltaan sosiaaliseksi koiraksi.

Asoka