LULU

Lulun kuulumisia ja kuvia kotoa

Lulun elämää

Lulu-tyttö saapui Suomeen 4.3.2011.

Lulu on ollut meillä reilun vuoden ja on ihan mahtava tyttö. :)

Olimme jo pitkään harkinneet ottavamme kodittoman koiran toisen koiramme kaveriksi. Minulle suositeltiin Auringonkoiria ja kävinkin hetimiten katsomassa koiria sivuilla. Katseeni kiinnittyi kolmeen koiraan, joista yksi oli Lulu.

Lulu on ollut alusta asti ihana koira, joka otti meidät heti omakseen. Lulun aiemmasta elämästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta hirmu reipas ja luottavainen se ainakin on.
Lulu on seurallinen ja tykkää olla lähellä. Se tulee toimeen muiden koirien kanssa, tosin hieman pelkää isoja tummia koiria aluksi. Lapsia se vältteli hieman aluksi mutta nykyään menee mielellään tervehtimään pienokaisia. Lulu on todella tarkka ja kova haistelemaan, ja siitä olenkin päätellyt, että sillä on metsästysviettiä sen pienestä koosta huolimatta. Mennyt talvi oli hieman rankka Lululle, koska se ei pidä kylmästä ja palelee. Myöskään lätäköt eivät olen sen ystäviä ja niiden yli on välillä vaikea päästä, pikku-neiti kun on! ;)
Lulu rakastaa leluja ja suosikkeja ovat pehmoiset vinkulelut, joita se tykkää vingutella pitkin päivää! Herkunpiilotus on myös ihan mahtava juttu ja molemmat koirat etsivät herkkuja piilosta oikein kilpaa!

Toinen koiramme Mack oli aluksi Lulun tulosta masentunut, mutta nyt totuttuaan toiseen koiraan on päässyt alakuloisuuden yli ja ovat mainiot kaverukset. Lulu tietenkin johtaa laumaa, topakka tyttö kun on ja Mack hiljaisempana ja rauhallisempana alistuu hänen tahtoonsa.

Kaikki on siis mennyt mitä parhaiten kuluneen vuoden aikana ja olemme todella onnellisia Lulusta. Koirat ovat meille kaikki kaikessa! Lulu on ollut todella terve ja sillä on mahtava luonne vaikka temperamenttiakin löytyy!

Lulu on ihastuttanut ihmisiä kovasti ja moni kysyykin rotua. Toista samanlaista ei löydy, se on ihan uniikki kappale! :) Suosittelen lämpimästi tutustumista Auringonkoirien toimintaan ja jos koiran ottamista harkitsee niin kannattaa miettiä kodin antamista koiralle joka on sen tarpeessa.

Kiittäen,

Lulu ja perhe

Lulu tarhalla

Lulu on pikkuinen, noin 30 cm korkea narttu. Ikää Lululla on arviolta vuoden verran. Suloinen Lulu hylättiin ja se tuotiin koiratarhalle. Siellä se nyt odottaa uutta kotia. Lulu tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja luottaa ihmisiin.