LENA

Lena kotihoidossa

Lena on osoittautunut tosi kiltiksi koiraksi. Se on hienosti asunnossa, kantelee tossuja ja kenkiä, mutta ei pureskele niitä. Se on muuttunut rohkeammaksi tarhalta päästyään ja lenkkeilykin onnistuu ilman koirakaveria jo. Pyöräilijöitä, rullalautailijoita tms oudompia juttuja Lena haukkuu, todennäköisesti pelkää, samoin isoja vieraita koiria.

Hoitopaikassa on kaksi vähän isompaa ja vanhahkoa koiraa. Niitä Lena yrittää saada leikkimään, mutta ne eivät leiki. Lena uskoo kun ärähtävät sille, jättää ne rauhaan ja keksii omia leikkejään. Myös kissaa Lena yrttää joskus saada leikkimään, mutta kissaa eivät Lenan leikit kiinnosta.Lena tarhalla

Lena on vähän ujo, mutta tosi sympaattinen ja ystävällinen pieni tyttökoira. Se on aluksi vähän arka ja pidättyväinen vieraiden ihmisten suhteen, mutta pian jo lipaisee kättä. Myös uudet paikat ja tilanteet ovat Lenasta pelottavia, silloin se pysähtyy paikoilleen ihmettelemään. Toisten koirien seurassa Lena on sosiaalinen ja leikkisä. Lenalle sopisi parhaiten koti, missä on muitakin koiria. Arvioitu syntymäaika 12/2012, korkeus 30 cm.