JOCKER

Kotihoitajan kertomaa:

Jocker tuli meille 11.8.2015 Auringonkoirat ry kautta etsimään omaa kotiaan Suomesta.

Jocker on nuori (synt. arviolta 2012) uros, joka voi näyttää hieman hurjalta kuononsa kanssa. Eläinlääkärin mukaan Jockerille on joskus tapahtunut jokin onnettomuus. Kuonon "outouden" takia Jocker pitää hieman kummallisia ääniä, mutta muutoin kuono ei näytä poikaa häiritsevän.

Millainen Jocker sitten on?
Vaikka Jocker on ollut meillä vasta ensimmäistä päivää, on selvää, että Jocker on elämäniloinen ja positiivinen poika. Sillä ei ole mitään pelkoja, kulkee hihnassa autotien varrella siivosti (tosin hieman vetäen, haistelee maata sen verran antaumuksella). Ihmisistä tykkää, kaikki pussaa mieluusti :) Häntä heiluu tauotta, kun ihminen antaa huomiota.

Millaista kotia/ omistajaa Jocker etsii?
Jocker kaipaa rinnalleen ihmistä, joka on tarpeeksi vahva nähdäkseen muutakin kuin Jockerin ulkoisen olemuksen. Jockerille haussa on sellainen ihminen, joka kestää mahdolliset Jockerin ulkonäön tuomat kysymykset (lapsilta varmasti varsinkin voi tulla uteliaita kysymyksiä :) ).
Vaikka Jocker onkin ehkä hieman erikoisen näköinen, Jocker on kuitenkin paljon muuta(kin) kuin vaurioitunut kuono.

Jocker ulkoilee mieluusti ja varmasti tämän pojan mieluisin koti olisi paikka, jossa saisi olla paljon ulkona - oma piha plussaa :) Mutta kotioloissa Jocker on rauhallinen, joten jos koti tarjoaa muuten paljon ulkoilua, ei piha varmaankaan ole pakollinen. Meillä Jocker tykkää hieman vahtia pihaa, ilmoittaa, jos joku kulkee ohi. Iloisella mielellä tokikin :)

Meillä kotona asuu koiria, kaksi urosta sekä yksi narttu, joiden kanssa Jocker tulee hyvin toimeen. Pojan hieman ehkä koirienkin mielestä pelottavan ilmeen takia Jocker sai aluksi kuulla murinaa ja haukkuja meidän omilta koirilta, mutta koska Jocker on hyvin koiraapuhuva ja vetäytyy tilanteesta, loppui turha räksytys hyvin pian.
Muita koiria Jocker myös yrittää saada leikkimään kanssaan, mutta koska muut ovat vielä hieman kylmiä sitä kohtaan, viihdyttää Jocker itse itseään leluilla.
Meillä on 9v lapsi, jonka seurasta Jocker tykkää.

Jockerin yhdistyksen sivuilla kerrotaan pojasta näin:
"Jocker saapui tarhalle kuono vaurioituneena, sille on joskus sattunut jokin onnettomuus. Kuono ei Jockerin menoa kuitenkaan haittaa, se elää täysin normaalia koiran elämää. Se tulee toimeen toisten koirien kanssa ja tulee mielellään moikkaamaan ihmisiä. Jocker on hyvin ystävällinen ja rakastettava luonteeltaan. Toiset koirat haukkuvat Jockeria joskus luultavasti sen ilmeen takia, mutta Jocker ei välita vaan jatkaa omia touhujaan. Arvioitu syntymäaika 4/2012, korkeus 35 cm, paino 10kg."
Espanjassa teetetyn "kissatapaamisen" perusteella Jocker on myös kissaystävällinen :)

Jocker tarhalla

Jocker saapui tarhalle kuono vaurioituneena, sille on joskus sattunut jokin onnettomuus. Kuono ei Jockerin menoa kuitenkaan haittaa, se elää täysin normaalia koiran elämää. Se tulee toimeen toisten koirien kanssa ja tulee mielellään moikkaamaan ihmisiä. Jocker on hyvin ystävällinen ja rakastettava luonteeltaan. Toiset koirat haukkuvat Jockeria joskus luultavasti sen ilmeen takia, mutta Jocker ei välita vaan jatkaa omia touhujaan. Arvioitu syntymäaika 4/2012, korkeus 35 cm, paino 10kg.