Gandy

Galgo-uros Gandy otettiin talteen Murciasta. Se on hyvin rauhallinen ja leppoisa koira, joka makailee rentona häkissään. Jopa niin rentona, että vapaaehtoiset luulivat jo kerran sen kuolleen, kun oli niin liikkumattomana jalat taivasta kohden. Kun häkin ovi avataan, ei Gandylla ole kiire minnekään. Se astelee ihmisten luokse rapsuteltavaksi ja viihtyy siinä. Gandy on arvioitu tarhalla 4-5-vuotiaaksi.

Kotihoitaja kertoo:

"Gandi on arviolta noin 3-5 vuotias urosgalgo. Lentokentällä Gandi asteli boxista ulos häntä varovaisesti heiluen ja painoi päänsä syliini. Mitään pelkoja Gandillä ei vaikuttaisi olevan. Gandi on luonteeltaan rauhallinen ja lempeä. Gandin rauhallisen ulkokuoren alla on kuitenkin herkkä poika, ja jännitys näkyy pienissä asioissa. Pidemmillä lenkeillä Gandi ei uskalla vielä tehdä asioitaan, pissa on paras tehdä omaan pihapiirin. Gandi tuntuu myös säpsähtävän kun komennan omia koiriamme napakammalla äänensävyllä.

Ihmisistä Gandi pitää kovasti, häntä heiluu kun sitä vaan katsoo. Muiden koirien kanssa se on selvästi tottunut elämään, perheemme kolmeen muuhuun koiraan Gandi ei reagoinut hännän heilutusta enempää. Sisätiloissa Gandi lähinnä nukkuu omalla pedillään. Yksinolot ovat myös sujuneet hyvin. Välillä hetken hiljaisesti vinkuu ihmisen perään mutta käy sitten omalle pedilleen nukkumaan, varmaan toisten koirien rauhallinen seura helpottaa myös yksinoloa. Ulkona Gandi kävelee hienosti taluttajan rinnalla eikä reagoi mitenkään vastaantuleviin koiriin. Jäniksiä ei olla vielä viikon sisällä nähty, voi olla että ne saisivat kaveriin vauhtia. Gandi on hurmannut zenimäisellä olemuksellaan koko perheemme, siitä joku onnellinen saa ihanan ystävän <3"

Kuvia ja kertomusta kotihoidosta >>