Gala

Gala on pieni ja hyvin vauhdikas, aktiivinen ja leikkisä narttu. Löydettäessä sen nisät olivat suuret, mutta pennuista ei ollut tietoa, mikä lie tämänkin tytön tarina. Gala rakastaa toisten koirien kanssa leikkimistä, kaikenlaista pomppimista, pallon perässä juoksemista. Se tulee toisten koirien kanssa hyvin toimeen eikä ruuan tai lelujen jakaminen ole ongelma. Arvioitu syntymäaika 5/2015, korkeus n. 40 cm.

Päivitys 10.8.2018:
Gala on odottanut kotiaan tarhalla jo parisen vuotta. Se on todellä ystävällinen ja ehdottoman kiltti, hyvin sympaattinen tyttö, joka on onnellinen kun saa olla ihmisseurassa.
Kun Gala pääsee tarhalla häkistä, se on alussa innoissaan ja hyppii, pomppii ja juoksee, mutta rauhoittuu varsin nopeasti. Tarha-Galan kuoren alla on todennäköisesti ihan tavallinen iloinen koira, joka pääsee esiin kotioloissa. Opettamista toki on, kun kotielämästä ei juuri ole kokemusta.
Gala on energinen, mutta energisyys on hyvin ohjailtavissa tekemiseen ja lenkkeilyyn. Se oppii asioita nopeasti.
Vapaana tarhan pihalla Gala seurailee mielellään ihmistä, on kontaktihakuinen ja ohjailtavissa puheella.
Toisten koirien kanssa Gala tulee loistavasti toimeen. Se on nähnyt häkkikavereiden tulevan ja lähtevän näiden vuosien aikana. Laumassa Gala on taipuisa ja alistuva kiistatilanteissa.
Kaiken kaikkiaan aivan ihana koira, jolle toivoisimme viimein löytyvän oikeanlaisen kodin. Koti voisi olla niin kerrostalossa kuin maallakin. Perheessä voi olla lapsia, mutta ihan pienimmille Gala voi olla liian vauhdikas.
Lenkkeilyintoa pitää olla ehdottomasti, jotta liikuntaa tulee riittävästi. Samoin on oltava halua opettaa Galalle asioita, ehkä harrastaakin jotakin koiraharrastusta.