ESPE (nyk. Elsa)

Elsan kuulumisia ja kuvia kotoa 11/2011

Meillä menee ihanasti <3 Matka lentokentältä alkoi puolen tunnin pussailuilla Onnin ja Elsan (Espen) kesken auton takapenkillä :)
Sitten rauhallista nukkumista,pysähdyttiin silti Heinolassa ja Juvalla. Onnin iloa oli ihana seurata, poikani niin odottanut seuraa <3
Kotona juoksi ympyrää sohvan-sohvapöydän kanssa Elsan kanssa kun tajusi,että tämä pentu tosiaan tuli meille!!
Kisuni osaavat ei-sanan ja hyvä-sanan. Ja siksi Elsan kanssa pelkästään pussailevat :)
Elsa on oppinut istumaan ennen ulosmenoa tai ruuan saantia. Ruuassa oli eka kupin kanssa hotkimista,mutta nyt kun huomannut,että täällä ei kilpailla,eikä ruoka lopu,niin syö rauhallisesti. Onni jättää prinsessalle kohteliaana aina omat jämät,ja vettä tai maitoa juovat samasta kupista kiltisti.
Mikään Elsassa ei ole ollut yllätys minulle siinä,että arvasin oikein miten minun laumaani tulee ja pärjää. Leikkivät Onnin kanssa ihan älyttömän paljon,laitan pienen (huonolaatuisen) videon. Minä en edes kuule kun yölläkin leikkivät,kukaan ei ärise vaan hipihiljaa myllertävät isolla sohvallani =D
Valokuvien otto öööö hankalampaa kun molemmat viuhtovat siihen malliin :D Laitan siitäkin yhden mallikuvan,Elsan uudesta villapaidasta =)
Suomalaisuuteen ollaan kastettu Elsa kisujen ja Onnin kanssa jo 2 kertaa,siis käyty saunassa. Kohta en taida itse lauteille mahtua kun 2 kissaa ja 2 koiraa pötköilee siellä ekana :)
Vesi- tai lumi ei tuottanut myöskään ongelmia,se kivaa. Ja muutenkin käsittely on sujunut ilman hampaita tms <3
Viime yönä nostin sänkyyn,ja siellä nukuttiin kaikki me 5 aamuun asti tyytyväisinä <3Espe tarhalla

Espe on 2,5 kuukauden ikäinen keskikokoinen narttu, joka tuotiin tarhalle.

Asoka