Eros

Eros kotihoidossa

23.1.2020
Eros odottaa edelleen omaa kotiaan. Yltiösosiaalisena poikana se pitää kaikista eläimistä, mutta kissojen kanssa vaatisi innokkuuden vuoksi tottumisaikaa puolin ja toisin.
Kivoin Erokselle olisi koti jossa narttukoira tai koiria. Takuulla sopeutuu urostenkin kanssa, mutta saattaa vähän machoilla aluksi. Vieraat nartut on ok. Edelleen tekee tarpeensa mielummin omalle pihalle kuin puistossa tai lenkillä.

13.11.2019:
Eros saapui Suomeen kotihoitoon 12.11.2019. Kotihoitopaikassa on kaksi isompaa uroskoiraa.
Eros matkusti autossa reippaasti, tutki paikat ja oli kuin kotonaan. Se ei pelkää isompia uroksia, vaan hyppää sohvalle niiden viereen. Jonkin verran se ainakin alussa haluaa puolustaa resurssejaan, eli itselleen tärkeitä asioita toisilta koirilta.
Kotihoitajan mukaan Eros tekee mitä vaan kiitosten, rapsutusten ja herkkujen eteen, on terävä koira joka oppii helposti uusia asioita. Eros hakee koko ajan kontaktia ihmiseen ja olisi helppo opettaa vaikka johonkin harrastukseenkin.
Eros lenkkeilee tosi hyvin, kävelee enimmäkseen ihmisen vierellä hihna löysällä ainakin nyt alussa kun kaikki on uutta.

Eros tarhalla

Eros on pienehkö uros, joka tuli tarhalle löytökoirana. Se on hauskannäköinen poika, jonka korvat elävät ihan omaa elämäänsä tietämättä olisivatko lupassa vai pystyssä.
Eros on oikein sympaattinen ja ihmisistä pitävä koira. Se on vielä nuori ja sillä on pennun kujeita, saattaa ottaa leikkiessään vaikkapa nilkasta kevyesti kiinni.
Eros tulee tarhalla toimeen toisten koirien kanssa oikein hyvin.
Ikäarvio noin vuosi, korkeus noin 45 cm.

Päivitys 30.10.2019:
Tarhan koiria on osallistunut koiratapahtumiin, ja Eros on ollut mukana. Se on kävellyt hihnassa hyvin ja ollut muutenkin hienosti. Se tuntuu pitävän ihmisistä kovasti ja on ollut onnessaan kun lapset ovat rapsutelleet sitä.
Tarhalla Eros asuu tällä hetkellä useamman pienen koiran (narttuja ja uros) kanssa yhdessä ja tulee hyvin toimeen.