EDU

Edu kotihoidossa

Edu on ollut nyt kaksi viikkoa Suomessa kotihoidossa. Poika on reipastunut huomattavasti ja oppinut todella paljon. Sisäsiisteydessä on vielä treenaamista, mutta kehitystä tapahtuu koko ajan.

Edu on energinen, leikkisä ja varsin hurmaava pikku terrieri. Edu viihtyy hyvin sylissä ja nauttii todella paljon rapsutuksista. Sohva, sänky ja kaikki pehmeät paikat ovat Edun mielestä ihania. Edu kävelee todella hienosti hihnassa ja on hyvin reipas ja rohkea ulkona.

Edu tykkää leikkiä paljon ja terrierimäiseen tapaan murisee erittäin paljon leikkiessään. Pallo oli aluksi paras lelu, nyt herra on kuitenkin tajunnut että muillakin leluilla voi leikkiä. Edu osaa viihdyttää itseään varsin hyvin heittelemällä itse itselleen palloa ja muita leluja. Edu leikkisi hyvin mielellään myös ihmisen kädellä, mutta alkaa pikku hiljaa ymmärtää että käsi ei kuulu suuhun.

Edu on jäänyt hienosti toisen koiran kanssa kotiin, vielä ei ole ilmennyt merkkejä eroahdistuksesta. Toisen koiran perään Edu on itkenyt jonkin verran, mutta osaa kuitenkin rauhoittua aika nopeasti.

Kerrostalossa asuminen oli aluksi hyvin jännittävää, rappukäytävästä kuuluviin koviin ääniin Edu reagoi haukkumalla. Nyt on kuitenkin alkanut sopeutua ja haukkuu koko ajan vähemmän.

Kissoista Edu ei ole saanut vielä ystäviä. Edulla on ilmeisen kova jahtaamisvietti ja lähtee juoksemaan kissan perään mikäli kissa juoksee. Sohvalla makoilu kissojen lähellä taas onnistuu oikein hyvin. Tässäkin asiassa tapahtuu jatkuvasti kehitystä.

Edu on tavannut lapsia kerran, ja lapset olivat Edun mielestä parasta ikinä. Edu ei osaa vielä kohdata lapsia rauhassa, vaan innostuu hirveästi ja menee häntä heiluen viereen hyppimään ja antamaan suukkoja.

Edu tarhalla

Pieni Edu löydettiin huonokuntoisena ja hoitamattomana, mutta trimmauksen ja pesun jälkeen se paljastui erittäin komeaksi pikkumieheksi. Se on kiltti ja iloinen poika, joka leikkii mielellään kaikkien koirien kanssa. Se on myös aina innoissaan lähdössä kävelylle. Arvioitu syntymäaika 3/2013, paino 4 kg, korkeus n. 30 cm.