Dario

Kuulumisia kotihoidossa:

Dario saapui Suomeen kotihoitoon 26.10.2019. Kotihoitoperheessä on myös kaksi muuta uroskoiraa.

27.10.2019:
Darion matka meni hyvin. Alussa se oli väsynyt matkasta, mutta töpöhäntä on heilunut hitaasti jatkuvalla teholla.
Kissan kanssa ei ole ollut ongelmaa. Pappa on rauhallinen ja ystävällinen. Rappusia Dario ei ole halunnut kävellä, ja se on kannettu kerroksiin.

29.10.2019:
Hyvin menee, Dario on ollut reipas ja tänään pääsi flexin päässä irroittelemaan. En olisi koskaan uskonut, miten kovaa papparainen pinkoo! :D
Ulkoilut sujuvat hyvin, Dario kävelee hihnassa ilman mitään ongelmia eikä välitä muista koirista. On ollut täysin sisäsiisti.
Yksin ollessaan nukkuu. Dario on kaikin puolin helppo ja mukava.
Darion jaloista voisi sanoa sen verran, että vaikka alkuun mietin miten herra mahtaa niillä pärjätä, niin esimerkiksi eilen kun olin antamassa herkkuja, Dario hyppäsi tasajalkaa ilmaan :D, ponnisti korkealle. Ulkonakin se loikkii ja laukkailee.
Rapsutukset on Darion lemppareita ja pusujakin pappa jakelee. <3 Huipputyyppi!
Muiden koirien kanssa menee tosi hyvin. Kontaktia eniten hakee varmaan Dario, mutta lempeästi viereen kävellen ja nuuhkaisten.

Dario tarhalla

Dario on kadulta löydetty pieni pappakoira. Se on erittäin sympaattinen ja ystävällinen koira, joka on tyytyväinen saadessaan huomiota, rapsutuksia tai nameja. Töpöhäntä alkaa silloin hitaasti heilua. Dario on tarhalla rauhallinen. Se asuu uroksen ja nartun (Sisi ja Suarli) kanssa samassa häkissä ja vaikuttaa hyvin sopuisalta. Dariolta löytyy virheasentoja jaloista, mutta se liikkuu normaalisti ja sujuvasti. Hihnassa Dario kävelee hyvin.
Dario kaipaa rauhallista ja rakastavaa loppuiän eläkekotia.
Ikäarvio noin 8 vuotta, korkeus 37 cm.