COCO / HEMU

HEMU ETSII UUTTA KOTIA SUOMESSA (TAMPEREELLA) JOKO ELLIN KANSSA YHDESSÄ TAI ERIKSEEN.

Hemu (tarhanimi Coco) on pieni uros, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Toinen saman perheen koira, Elli, etsii myös kotia, ja koirat sopivat mainiosti yhdessä adoptoitaviksi, mutta myös erikseen. Hemu adoptoitiin Suomeen vuonna 2012.

Hemun perhe kertoo: Hemu on valehtelematta maailman helpoin, herttaisin ja kiltein koira. Luonteeltaan se on todella rauhallinen, vaikka välillä innostuukin riehumaan ja spurttailemaan. Hemu on onnellisimmillaan rakastamansa ihmisen sylissä paijattavana. Se on käynyt vanhainkodissakin ihmisiä ihastuttamassa, ja jokainen, joka Hemuun on tutustunut, on myös siihen rakastunut. Hemu on todella hiljainen koira, ja asunut koko Suomessa olonsa ajan kerrostalossa. Se on todella tottelevainen, ja olemme pitäneet sitä vapaana ulkona aina, kun se on ollut mahdollista. Hemu on ollut koko Suomessa olonsa ajan terve, käytetty säännöllisesti tarkastuksissa ja on juuri alkuvuodesta käynyt hammaslääkärissäkin. Hemulla vaikuttaa olevan melko herkkä vatsa, mikä on hyvä ottaa huomioon ruokinnassa. Hemu tulee toimeen kaikenlaisten koirien kanssa, joskin isompia koiria se aluksi pelkää.

Hemulla oli ainoana koirana ollessaan hieman eroahdistusta, joka kuitenkin saatiin totuttelulla ja koulutuksella kitkettyä pois. Toisen koiran, Ellin, hankinnan jälkeen ei ole koskaan ollut mitään ongelmia yksinolossa.

Hemun arvioitu syntymäaika on 12/2009, paino noin 5 kg.Coco tarhalla

Coco on pieni noin 3,5-vuotias uros, paino 5,5kg, korkeus 37cm. Coco on osoittautunut erittäin ihanaksi koiraksi, joka ei hauku paljon eikä tee pahojaan. Toisten koirienkaan suhteen ei ole ongelmia ja se rakastaa lapsia. Coco kävelee hyvin hihnassa.