CHIP

Chipin kuulumisia 08/2011

Nyt on Chip taas monta kokemusta rikkaampi. Ensimmäinen kaupunkikotijakso meni mallikkaasti: Kaksi nuorta neitiä oli ekan viikon koiravahteina ja jätti Chipin ja Rockyn uima-ja shoppailureissujen ajaksi harjoittelemaan kaksin oloa.

Toisella viikolla minun poikani kävi päivällä ulkoiluttamassa koirat ja sitten kolmas viikko menikin ihan ilman välitsekkauksia. Kaikki sujui mallikkaasti, ei huonekalujen syöntiä eikä merkkailuja.

Nyt pojat on isännän kanssa saaressa ja hauskaa on. Viime perjantaina kun menin viikonlopun viettoon, oli äijät rannassa ja Chip oli aivan yltä päältä mudassa.

Uusin harrastus on nimittäin kaislikossa kaivaminen. En tiedä mitä se sieltä luulee löytävänsä, mutta hauskaa on ja muta lentää. Chipistä on kehittynyt oikea uimamaisteri, joten turkki puhdistuu mukavasti. Uimaan Chip hyppää melkein mistä vaan jos vain "mamma" tai "pappa" menee edellä.

Kaiken kaikkiaan:Hyvin pyyhkii!

Chipin kuvia ja kuulumisia kotona

Täällä Korppoossa pyyhkii hyvin. Chip on kotiutunut mallikkaasti ja oppinut talon tavoille. Rocky oli aluksi vähän ymmällään ja mustasukkainen, mutta tuossa nuo pojat nytkin nukkuu hyvässä sovussa samassa sängyssä. Autoiluun Chip oppi tosi nopeasti ja nyt jo hyppää itse reippaasti kyytiin kun ovi avataan.
Veneilemässäkin käytiin ja hyvin meni, mitä nyt pikkuisen jännitti kun otettiin vähän kovemmat kyydit.Kiipesi mun syliin turvaan.
Aallot oli alkuun ihan hirveän pelottavat, kun ne lauttojen mennessä lyö meidän rantaan, mutta nyt koirat harrastaa yhdessä aallon jahtausta, Chip lähtee edellä juoksemaan rantaviivaa edestakaisin aaltojen perään ja Rocky liittyy mukaan.
Chip tuntuu muutenkin nauttivan vedestä, noutaa keppejä välillä niin syvältä, että tassut ei ota pohjaan ja saa sitten hepulin ja taas juostaan peräkanaa ihan kuin hippaleikissä.
Kaksi kertaa Chip on nostanut koipea sisällä, en tiedä onko se jotain reviirin merkkausta ja tuleeko se jatkumaan.
Chip osaa jo istua käskystä ja tietää ettei saa rynnätä ovesta kun sanotaan ei.
Kaiken kaikkiaan alku tuntuu lupaavalta.

Chip tarhalla

Ikä 2 vuotta, pieni uros, korkeus 38cm, paino 8kg.
Chip on iloinen koira, joka pitää ihmisen kanssa seurustelusta ja tulee toimeen sekä urosten että narttujen kanssa.

Asoka

VIDEO: Chip kissojen kanssa (lisätty 27.4.2011)
VIDEO: Ystävällinen Chip (lisätty 27.4.2011)