CHARRO

Charron kuulumisia ja kuvia kotoa 2012

Meillä on mennyt Charron kanssa tosi hyvin:) Charro on aivan suloinen ja ihastuttava, eikä ymmärrys riitä, miksi kukaan ei ole häntä aiemmin ottanut. Onneksi me saimme hänet, sillä Charro kotiutui oikeastaan aikalailla sen lauantai päivän aikana. Tottakai on monia asioita, mitkä vielä mm. lenkillä ollessa hieman häiritsee, ja on arkakin välillä, kun menemme tarhojen ohi, missä on paljon lapsia, ja kun liikenne on kova, mutta lunta hän rakastaa:) Työntää nenällä lumipallon, ja sitten syö sen, ja taas uusiksi:) Hassu poika:)

Perheemme tyttäret, Iida 13v ja Aino 11v (oli kentällä) ovat Charron silmäterä. Kun tytöt on kotona, Charro on koko ajan tyttöjen kanssa. Eka yöstä lähtien on nukkunut Ainon vieressä sängyssä (kutsuttuna), tai omalla pedillä vieressä. Leikit ja kehut kelpaa parhaiten tytöiltä, mutta kun he ovat koulussa, ja minä olen kotosalla hänen kanssaan, niin kyllä hyppää sovalle viereen rapsuteltavaksi, kun katselen telkkua:)

Sisäsiisteys on mielestäni tosi hyvällä pohjalla. Ensimmäisenä yönä tuli yhdet pisut, ja pari päivää sitten jotenkin ihan vahingossa lirautti (niinkuin ois karannu) sohvalle, ennen kuin kukaan kerkes edes huomata, Charro juoksi tyttöjen huoneeseen, no sitten lähdettii viemään heti pihalle, niin sinne oli tullut loppu pisut:) Mutta ajattelin palautella matot lattialle tänään:) Nyt alkuun olemme käyttäneet tosi pienellä aikavälillä ulkona, että oppii sen sisäsiisteyden, olen käsitellyt kuin pentua, vaikka nyt ei ihan pentu olekaan. Siitäpä se sitten alkaa aikaväli venyä pikkuhiljaa, ja muutenkin oppii pyytämään ulos, kun on hätä.

Köydenveto on paras leikki:) Sitä jaksaisi vaikka kuinka kauan. Parina päivänä on näyttänyt sellaisia piirteitä, jotka varmaan tulevat isommin pintaan, kun Charro on tottunut täysin meihin, eli "riehuu". Juoksee ja pomppii, puskee ja työntää sylissä, ja kaivaa etutassuilla:) Hyvä kun kohta päästään sinne puistoon purkamaan juoksu innot, ja sisällä sitten niitä ongelmaratkaisuja:)Charro tarhalla

Charro on ihastuttava 1-vuotias pieni uros, joka tulee toimeen toisten koirien kanssa ja rakastaa huomiota. Charro on reipas lenkkeilijä ja pitää kovasti koirakavereiden kanssa touhuamisesta. Charro on hylätty jo kahdesti ja haluaisi kovasti löytää jo oman pysyvän kodin. Charro tulee hyvin toimeen tarhalla vierailevien lasten kanssa. Charron korkeus on n. 36 cm.

Asoka