BELLA

Bellan kuulumisia ja kuvia kotoa

Matka Bellan kanssa lentokentältä kotiin Poriin sujui hyvin sylissä nukkuen. Puolessa välissä pysähdyttiin jaloittelu- ja juomatauolle jolloin Bella joi vähän ja teki kakat ulos. Loppumatka meni mukavasti sylissä unia jatkaen.

Kotiin päästessä ulkona oli vastassa iso musta ja Bellasta vähän pelottava Taisto koira. Taiston puolelta se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja aika äkkiä Bellakin tuntui sen ymmärtävän. Luulimmekin saavamme pelokkaan ja aran pienen koiran, mutta Bella on ollut reipas, rohkea ja utelias pikku Espanjatar jolla tuntuu olevan luonnetta vaikka muille jakaa:)

Suihkussa käytiin pesulla kotiin tullessa ja Bella ei siitä erityisemmin nauttinut, mutta antoi sen tehdä suuremmin protestoimatta. Ruoka on maistunut ja ruokaa Bella odottaa malttamattomana koko ajan. Samalla menee matolääke hyvin. Ripulia tai muitakaan vaivoja ei ainakaan toistaiseksi ole ilmaantunut.

Bella tulee Taiston kanssa mainiosti toimeen ja yö menikin yhdessä nukkuen. Kissojakin piti vähän haukkua, mutta koska kissat eivät tulleet tekemään tuttavuutta niin mielenkiinto niihin lopahti aika äkkiä.

Ulkoilu on sujunut hienosti, vaikka mitään pitkiä lenkkejä ei ollakkaan lähdetty tekemään. Joka kerta ulos on tullut asiat ja sisällä useimmiten lehden päälle. Yöllä oli tullut kahdet pissat ja molemmat onnistuneesti lehden päälle. Luntakaan Bella ei tuntunut ihmettelevän suuremmin mutta tv oli ilmeisesti uusi tuttavuus jonka edessä piti käydä päätä kääntelemässä moneen kertaan:)

Läheisyyttä Bella hakee jatkuvasti ja syli onkin paras paikka.

Bellan kotiutuminen on tähän mennessä mennyt yli kaikkien odotusten ja toivottavasti jatkossakin kaikki sujuu hyvin. Kaikkien sydämmet kaunis Bellamme on sulattanut ja tuntuu että Bella olisi aina ollut meillä!!

Bella tarhalla

Bella on lokakuun lopussa syntynyt narttu.

Asoka