Audrey

Audrey löydettiin tieltä Murciasta pentujensa kanssa. Alussa vaikutti siltä, että Audrey ei tule toisten koirien kanssa toimeen, mutta ilmeisesti kyse oli stressistä, pentujen suojelemisesta ja ehkä puutteellisesta pentuajan sosiaalistumisesta. Audrey asui jonkin aikaa koirahotellissa, mutta muutti sittemmin kotihoitoperheeseen Espanjassa. Hoitoperheessä on kaksi muuta koiraa, joiden kanssa Audrey tulee ongelmitta toimeen. Perheessä on myös lapsia, joiden kanssa Audrey leikkii, ja tuntuu pitävän lapsista paljon.
Yksinolot ilman ihmisiä sujuvat koiraseurassa hyvin, Audrey on sisäsiisti eikä riko paikkoja.
Koirapuistossa tavattaessa Audrey vaikuttaa koiralta, joka on alussa vähän pidättyväinen vieraan ihmisen kohdatessaan. Se on kuitenkin hyvin kiltti ja antaa rapsutella itseään. Vieraiden koirien kanssa se myöskin on alussa varovaisen oloinen, mutta hyväksyy ne nopeasti. Audrey oli alussa lievästi leishmania-positiivinen, mutta hoitojen myötä muutaman kuukauden jälkeen negatiivinen. Lääkityksenä annetaan edelleen allopurinolia. (Päiv. 18.9.1018: lopetettu lääkitys)

Päivitys 18.9.1018:
Audrey odottaa edelleen omaa kotiaan kotihoidossa. Se on hyvin ystävällinen ja rauhallinen koira koirapuistossa tavattaessa. Sitä saa rapsutella ja silitellä. Hoitoperheessä on lapsia joiden kanssa Audrey tulee hyvin juttuun, samoin koirien kanssa ei ole ongelmia. Kissojen kanssa Audrey ei todenäköisesti sovi.
Audrey on kotioloissa rauhallinen koira, joka ei tee tuhoja ollessaan ilman ihmisiä.
Audrey on ollut leishmania-negatiivinen jo reilun vuoden, eikä sillä ole enää lääkitystä. Viimeinen testi on otettu jokunen kuukausi sitten.

Arvioitu syntymäaika 1/2015, korkeus n. 45-47 cm, paino 19 kg.